Nyttedyr mod trips - 10 poser - Nummer 1295

188,00 kr
Varenummer
n1295

OBS!

Alle nyttedyrs produkter (på nær Larvex og sneglenematoder) bestilt inden mandag kl 11, afsendes tirsdag i samme uge og ankommer til en nærliggende pakkeboks senere på ugen (typisk torsdag/fredag).

Skæringspunktet er derfor mandage kl 11, så er din ordre lagt derefter, kommer den ikke ud indenfor samme uge, men ugen efter. 

Vigtig information:

Nyttedyr kan ikke afhentes på Jespers Planteskole (med undtagelse af Larvex og sneglenematoder). De bliver sendt direkte fra en ekstern leverandør. De sendes med Bring til en nærliggende pakkeboks, og det er derfor ikke muligt selv at vælge hvilken pakkeboks der bliver leveret til. Du modtager en sms med sporing af pakken med mulighed for at tilkøbe hjemmelevering

Det er VIGTIGT, at nyttedyrene afhentes samme dag.

Bemærk at den valgte levering ved checkout ikke har betydning for hvordan det leveres.

Hvis der bestilles øvrige produkter/planter sammen med nyttedyrene, vil disse blive leveret særskilt og muligvis til hjemmeadressen. 

Ordrer med tastefejl i telefonnummer, e-mail, adresse mm erstattes ikke. Tjek derfor en ekstra gang om dine oplysninger er korrekte.

Pakker som ikke afhentes senest 1 dag efter levering til pakkeboks erstattes ikke. 

Vi anbefaler at man henter PostNord app'en. Hvis pakken bliver leveret i en ubemandet pakkeboks, vil der på app'en vises en afhentningskode. 

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

Indeholder: Tripsrovmider småposer 10 stk

For at få god effekt er det vigtigt at få hængt småposerne op tidligt (som regel i juni/juli i drivhuset) inden tripsangrebet erfaringsmæssigt kommer. Det er også vigtigt at miljøet ikke er for tørt, så prøv at holde en høj luftfugtighed ved at vande jorden eller lignende, især i starten af sæsonen, hvor planterne er små. 
Tripsovmiderne virker mod de lyse trips i agurker etc. men ikke mod de mørke tropiske trips, som ofte ses i tropiske potteplanter. Her skal man bruge Orius.
Virker forebyggende

Om Tripsrovmider:
Der leveres 10 stk småposer med tripsrovmider i til forebyggelse af tripsangreb i planter som agurker, peber etc. Småposerne hænges op på sidegrene eller bladstilke og i løbet af de følgende 4-6 uger vil der dagligt kravle et par tripsrovmider ud af posen og over på planten. Her søger rovmiderne efter larver af trips, som de ernærer sig på.

Lokation : 203