Økologisk havegødning (6-1-1) - GroGreen - 3kg

Normalpris 199,95 kr Specialpris 129,95 kr
Varenummer
30645

Nærende 100% økologisk og plantebaseret gødning. Gødningen indeholder både makro- og mikronæringsstoffer som giver vitale og sunde planter. Produktet indeholder også bioaktive stoffer, som bidrager til det mikrobielle liv i jorden i form af vitaminer, aminosyrer, proteiner, olier, kulhydrater og sukkerarter. Havegødningen nedbrydes langsomt og opretholder den biologiske aktivitet i jorden. Gødningen svider ikke rødderne. Ud over at gøde planterne virker den økologiske havegødning også jordforbedrende og øger humusindholdet i jorden.

Den økologiske havegødning er også velegnet til surbundsplanter, da gødningen indeholder svovl og bioaktive stoffer. Brug også gødningen i krukker og højbede, hvor det blot rives let ned i jorden hvorefter der vandes. 

Næringsstofferne stammer fra økologiske hørfrø og har derfor organisk oprindelse, dette er med til at sikre at gødningen frigives langsomt når plantematerialet nedbrydes. Fordelene er at plantens rødder ikke svides og giver for det andet en jævn frigivelse. 

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

100% Økologisk havegødning
3kg (5 liter)  - 60m2
Anvendes: marts-september - 2 gange/md. i vækstsæson
Brug 50g gødning pr. m2, kultiveres ned i jorden
Indeholder kvælstof, fosfor, kalium, magnesium, svovl og calcium
Fremstillet under strenge kvalitetskrav på Tysklands ældste oliemølle.

Find produktdatablad her

Lokation : 1