Oliventræ (Olea Europaea) 250 cm

Normalpris 16.000,00 kr Specialpris 8.000,00 kr

Et oliventræ er symbol på fred. Træet får fine cremehvide blomster og lækre oliven. Trives bedst i sol og tåler ikke hård frost. Totalhøjden kan variere en smule, men den er omkring 250 cm.

På billedet til venstre ses det nøjagtige træ, der købes.

Oliventræerne kan udholde temperaturer ned til -15 grader, men det anbefales at overdække rødderne eller jorden omkring rødderne med eksempelvis en stofpose, hvis temperaturen når ned på mellem -10 og -15 grader i 7-14 dage eller længere end det.

Plantes oliventræet i en krukke, er det vigtigt at bemærke, at krukken skal have huller i bunden og ikke være placeret på en underskål, da der skal være mulighed for, at vandet kan løbe ud, så træet ikke drukner.

Ved omplantning af oliventræer i krukker skal krukken desuden fyldes med 1/3 lecakugler og derudover middelhavsjord.

Oliventræet kan dog også plantes direkte i jorden. For oliventræer plantet direkte i jorden gælder på samme vis som træer i krukker, at oliventræet har brug for et dræn, således at vandet kan løbe fra rødderne.

Når det kommer til vanding, skal der til oliventræet anvendes 2-3 liter vand 1-2 gange pr. uge betinget af vejret, på nær om vinteren, hvor oliventræet kun kræver vanding 1 gang pr. måned. Om vinteren anbefales det desuden, at træet er placeret i læ for vind og vejr.

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

Historisk træ - symbol på fred
Stedsegrønt træ med små, cremehvide blomster, spiselig frugt
Trives i sol
Tåler ikke hård udtørring eller frost
Velegnet til udestuer, drivhus, terrasse og altan

Totalhøjde: Ca. 250 cm
Pottestørrelse: 180 liter

Lokation : 91