Blå ral/Kirkegårdsmix 1 ton - 4 - 8 mm - Champost Bigbag

1.240,00 kr
Varenummer
322A

Big Bag med Blå ral/Kirkegårdsmix. Blå ral/Kirkegårdsmixer små natursten gravet ud i danske grusgrave. Stenene har mange anvendelses muligheder og du kan anvende dem på stier i din have, men de egner sig også godt til bede eller som pynt i dine krukke. De små sten harmonerer godt med det narturlige i haven og giver et roligt og elegant udtryk. Nogen bruger også stenene i cement hvis de skal støbe mindre fundamenter. 

Leveres 3-4 hverdage fra bestillingsdatoen. Vælg en ønsket leveringsdato, der leveres på hverdage, mandag- fredag ikke helligdage og weekender.
Vælger du en dato før de 3-4 hverdage, så vælger vi en dato for levering.

Skal det bruges én bestemt dag, så vælg levering til dagen før, der kan ske meget under levering så leveringen kan blive skubbet en dag og i Højsæson kan det også være pga. travlhed. 

Levering ønskes
  
  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.


LEVERING: Bigbag varer fragtes sædvanligvis med ladbil og tilhørende palleløfter fra ekstern leverandør. Den vil blive leveret til kantsten/på fortov eller efter chaufførens vurdering. Det er ikke muligt for fragtmanden af løfte varer over hæk, busk, kantsten og lignende. For at kunne levere ned af en indkørsel, skal underlaget være kørefast (asfalt eller fliser) og der skal være 4 meters frihøjde og kørebredde. Ved levering til Sejrø, vil der kun være levering til færgen. 

 

Lokation : 202