Pipeline Startsæt - Gardena

864,95 kr
Varenummer
8270-20

GARDENA Pipeline Startersættet er den perfekte pakke til at komme godt i gang med det smarte GARDENA Pipeline vandingssystem. Startsættet indeholder 9 af de vigtigste dele til opsætning af det underjordiske vandingssystem - det gælder blandt andet både tilslutningspunktet, der udgør udgangspunktet for hele vandingssystemet ved at være bindeled mellem vandhanen og rørene i jorden; to vandstationer til placering og vandtapning gennem en slange, GARDENA Sprinkler/Vippevander eller Havevandhane i haven, lige hvor du ønsker; og en drænventil, der forebygger eventuelle frostskader i vandingssystemet, når den monteres på det laveste sted i systemet.

Alle elementer er driftsikre produkter produceret i Europa efter de velkendte og gode europæiske kvalitetsstandarder. Det ses blandt andet også ved de mange smarte og tidsbesparende, indbyggede funktioner i flere af komponenterne. Herunder kan nævnes en stopventil i vandstationerne, der helt af sig selv sørger for at afbryde vandtilstrømningen, når slangen, sprinkleren eller hanen tages af, så du slipper for at skulle lukke selve vandhanen, som hele systemet er tilkoblet. Integrerede og aftagelige snavsfiltre i både tilslutningspunktet og vandstationerne, så de nemt kant rengøres under løbende vand. Og det faktum, at alle dele er UV-bestandige. Et smart sæt, der gør det nemt at komme i gang med Pipeline systemet.

De fleste af sættets komponenter kan også købes separat, og Pipeline Startersættet kan uindskrænket kombineres med flere og andre Pipeline komponenter.

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

08270-20 Pipeline Startsæt
Gardena
Fremstillet i Europa

Indhold: 
- 1 Maxi-Flow System tilslutningssæt
- 1 tilslutningspunkt
- 2 vandstationer
- 1 T-led 25 mm
- 3 stik 25 mm 3/4" indvendigt gevind
- 1 drænventil

Lokation : 1.5.5