Pipeline Startsæt Med Vippevander - Gardena

999,95 kr
Varenummer
8272-20

Er du også træt af at skulle rulle og slæbe vandslanger ind og ud af haven og have dem til at rode? Så er det smarte og praktiske, underjordiske Pipeline vandingssystem fra GARDENA det perfekte havevandingssystem til dig. Her får du ovenikøbet systemet i én samlet startpakke, så det er nemt at komme i gang. Startsættet indeholder 10 af de vigtigste dele til opsætning af det underjordiske vandingssystem - det gælder blandt andet både tilslutningspunktet, der udgør udgangspunktet for hele vandingssystemet ved at være bindeled mellem vandhanen og rørene i jorden; to vandstationer til placering og vandtapning gennem en slange, GARDENA Havevandhane eller Sprinkler/Vippevander i haven, lige hvor du ønsker og lige så nemt som at åbne en vandhane; og en drænventil, der forebygger eventuelle frostskader i vandingssystemet, når den monteres på det laveste sted i systemet.

Til forskel fra GARDENAs andet Pipeline Startsæt, er der i denne pakke yderligere også inkluderet en vippevander, der gør sættet klart og ideelt til havevanding i alle havetyper. Vippevanderen er nemlig meget justerbar og fleksibel, blandt andet fordi den giver en ligelig og nøjagtig vanding over arealer helt fra 9 m² til 216 m². Den store spændvidde i arealet er mulig, fordi der på vippevanderen er indbygget reguleringsknapper, der lader dig indstille såvel rækkevidden som også sprinklerbredden efter behov - rækkevidden helt fra 3 til 18 meter, og sprinklerbredden mellem 3 og 12 meter, og så kan sprinklerhovedet desuden også drejes 360° manuelt. Det gør vippevanderen perfekt til de fleste havestørrelser - og så forebygger den ensartede vanding tilmed også, at der ikke udvikles sporadiske vandpytter rundt omkring i din have. Straks efter, vippevanderen eller den medfølgende slange er blevet forbundet til systemet, tilkobles haverørledningen.

Både vippevanderen og de resterende elementer er driftsikre produkter produceret i Europa efter de velkendte og gode europæiske kvalitetsstandarder. Det ses blandt andet også ved de mange smarte og tidsbesparende, indbyggede funktioner i flere af komponenterne. Herunder kan nævnes en stopventil i vandstationerne, der helt af sig selv sørger for at afbryde vandtilstrømningen, når slangen, sprinkleren eller hanen tages af, så du slipper for at skulle lukke selve vandhanen, som hele systemet er tilkoblet. Integrerede og aftagelige snavsfiltre i alle Pipeline-dele, der kan ses over jordoverfladen - for eksempel både tilslutningspunktet, vandstationerne og vippevanderen, så de nemt kant rengøres under løbende vand. Og det faktum, at alle dele er solide og UV-bestandige. Et smart sæt, der gør det nemt at komme i gang med Pipeline systemet.

De fleste af sættets komponenter kan også købes separat, og Pipeline Startersættet med Vippevander kan uindskrænket kombineres med flere og andre Pipeline komponenter. Ud over de inkluderede komponenter, har du også brug for udlægningsrør, der kan købes enkeltvis, samt tilslutningsslangen.

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

08272-20 Pipeline Startsæt Med Vippevander
Gardena
Fremstillet i Europa

Indhold: 
- 1 Maxi-Flow System tilslutningssæt
- 1 tilslutningspunkt
- 2 vandstationer
- 1 T-led 25 mm
- 3 konnektorer 25 mm 3/4" indvendigt gevind
- 1 drænventil
- 1 Vippevander

Lokation : 1.5.5