Plantekasse Cortenstål - 35 cm høj - 60x60 cm

1.650,00 kr
Varenummer
Plantekasse Cortenstål - 35 cm høj - 60x60 cm
Disse flotte cortenståls plantekasser er blevet utrolig populære og ses både brugt som højbede og plantekasser hos private, i haver og på terrasser, men de bruges også i bybilledet, rundt omkring i gågader, i mange byer. Plantekasser i cortenstål får et flot rustudtryk som passer godt ind i mange haver og på terrassen, med de klassiske former egner de sig rigtig godt til planter og især græsser er flotte i cortenståls plantekasser, de holder dem på plads og sørger for at de ikke breder sig. Plantekasserne vil med tiden og vejrets indvirkning få en flot rust overflade. Kasserne kan sammensættes som man ønsker for at opnå de mål man har brug for.
  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

Højbed i 2mm cortenstål 35 cm høj.

60 cm x 60 cm

Cortenstål påvirkes af vind og vejr og der dannes forholdsvis hurtigt et rustlag som er med til at nedsætte gennemtærringen, faktisk nedsætter det gennemtærringen med op til 8 gange i forhold til blødt stål. Det er altså dette beskyttende lag, der kommer under indflydelse af vejret, der beskytter corten pladen og den regenererer og udvikler sig hele tiden når der er skiftende vejrforhold, men det kræver også regelmæssig udtørring. Hvis corten graves ned eller indeholder vand vil korrisionshastigheden forøges. 

OBS: Billedet viser materiale og udtryk, er vejledende og har ikke nødvendigvis de angivne mål. Der gøres yderligere opmærksom på, at dette er et bundløs højbed. 

Sådan regner du ud, hvor mange liter du skal bruge:
(længde i cm x bredde i cm x højde i cm) / 1000 = antal liter du skal bruge (her er der ikke taget højde for evt. dræn i bunden og planternes eksistenrende rodnet) Du kan tilkøbe højbedsmuld HER

Lokation : 2.14