Plantemuld 900 Liter - Champost Bigbag

1.545,00 kr
Varenummer
9982

Denne muld er egnet til plantning af blomster og stauder i din haven undtagen surbundsplanter, som kræver en sur jord. Jorden her består af harpet muld, jordforbedring, naturgødning og sand.

Leveres 3-4 hverdage fra bestillingsdatoen. Vælg en ønsket leveringsdato nedenfor, der leveres på hverdage, mandag- fredag ikke helligdage og weekender.
Vælger du en dato før de 3-4 hverdage, så vælger vi en dato for levering. 

Skal det bruges én bestemt dag, så vælg levering til dagen før, der kan ske meget under levering så leveringen kan blive skubbet en dag og i Højsæson kan det også være pga. travlhed. 

Levering ønskes
  
  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

LEVERING: Bigbag varer fragtes sædvanligvis med ladbil og tilhørende palleløfter fra ekstern leverandør. Den vil blive leveret til kantsten/på fortov eller efter chaufførens vurdering. Det er ikke muligt for fragtmanden af løfte varer over hæk, busk, kantsten og lignende. For at kunne levere ned af en indkørsel, skal underlaget være kørefast (asfalt eller fliser) og der skal være 4 meters frihøjde og kørebredde. Ved levering til Sejrø, vil der kun være levering til færgen.  

Varenummer: 9982

Type: Muld til plantning af blomster og stauder i haven
100 % naturgødet
Holder på vand og næring

Indeholder: 900 liter

Sådan regner du ud, hvor mange liter du skal bruge:

(længde i cm x brede i cm x højde i cm) / 1000 = antal liter du skal bruge   (her er der ikke taget højde for evt. dræn i bunden og planternes eksistenrende rodnet)

 

Lokation : 202