Blommetræ

Blommetræer (Prunus domestica) er på mange måder det perfekte valg til haven. De er fulde af charme og karakter, og deres blomstring er en årlig begivenhed, der bringer skønhed og glæde til enhver have. Derudover er blommetræer ikke kun pragtfulde at se på - de er også en fantastisk kilde til lækre og sunde blommer.
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  Varer 37-56 af 56

  Side
  pr. side
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  Varer 37-56 af 56

  Side
  pr. side

  Vælg det perfekte blommetræ til din have

  Blommetræer er kendt for deres tilpasningsevne, hvilket betyder, at de trives i et bredt udvalg af jordtyper og klimaer. Det betyder, at uanset hvor i landet du bor, kan et blommetræ være et fremragende supplement til din have. Ikke alene er de lette at dyrke, men de kan også tilpasse sig forskellige påvirkninger fra vejret, hvilket gør dem til et robust valg.

  Sådan passer og plejer du dit blommetræ

  Når det kommer til pleje og vedligeholdelse, er blommetræer relativt lette at håndtere. De har brug for regelmæssig vanding, især i de varme sommermåneder, men de er også i stand til at håndtere perioder med tørke. Beskæring er en vigtig del af blommetræets pleje, da det hjælper med at fremme sund vækst og en rigelig frugthøst.

  Sorter indenfor: blommetræ

  Der findes et væld af sorter indenfor blommetræer. Nogle af de mest populære varianter inkluderer Victoria, Damson og Mirabelle. Hver type har sine unikke egenskaber hvad angår form, størrelse, farve og selvfølgelig smagen af frugterne.

  Selvbestøvende blommetræer

  En af de mange fordele ved blommetræer er, at mange sorter er selvbestøvende. Dette betyder, at de ikke kræver pollen fra andre blommetræer for at sætte frugt. Selvom det altid kan være en fordel at plante mere end et træ for at øge frugtsætningen, er det muligt at høste blommer fra et enkelt selvbestøvende blommetræ.

  Plantning og vedligeholdelse af blommetræ

  Ved plantning af et blommetræ er det vigtigt at vælge et sted med god dræning og tilstrækkeligt sollys for at sikre træets vækst og frugtproduktion.

  Korrekt pleje, herunder vanding, beskæring og sygdomsbekæmpelse, vil hjælpe træet med at trives og producere frugt i mange år frem. En god beskæring kan hjælpe dit blommetræ med at producere flere og bedre frugter, samt sikre et sundt og smukt frugttræ. Det er bedst at beskære træet tidligt på foråret, lige før den nye vækst begynder. Sørg for at fjerne døde eller syge grene for at forhindre spredning af sygdomme og skadedyr.

  Blommetræer har opnået stor popularitet

  Vores kunder er meget begejstrede for deres blommetræer. De nævner ofte, hvor smukke frugttræerne er, især om foråret, når træet blomstrer i fuld flor. Derudover får vi mange positive kommentarer om de saftige og velsmagende frugter, som træerne producerer. Disse løvfældende træer, som skifter farve og mister deres blade om efteråret, tilfører nemlig ikke blot skønhed til landskabet, men leverer også velsmagende frugter i sensommeren og tidligt på efteråret.

  Gør dine havedrømme til virkelighed med blommetræer

  Det er tid til at realisere dine havedrømme. Med et blommetræ fra Jespers Planteskole kan du skabe et betagende og vidunderligt udendørs rum, fyldt med skønhed og god smag. Du vil ikke blot tilføje et smukt træ til din have, men også en kilde til utallige muligheder for hjemmelavet syltetøj, frugtsaft og mange andre lækre sager. Så vent ikke længere, tilføj et blommetræ til din indkøbskurv i dag og oplev den ægte magi ved havearbejde.

  Jesper Planteskole er dit plantecenter med at kæmpe udvalg af frugttræer.