Hortensia (Hydrangea paniculata 'Limelight') Opstammet 150 cm

998,00 kr

Hydrangea paniculata 'Limelight' er en flot og nem havehortensia. Busken bliver omkring op til 3 meter høj og ca. 1,2 meter bred efter 10-15 år. I starten af blomstringstiden fra juli og frem vil planten, som navnet antyder, blomstre med en flot, limegrøn-cremehvid farve, der supplerer havens andre farver rigtig flot, simpelt og elegant. Men efterhånden som vi nærmer os efteråret, vil hortensiaen bidrage med iøjnefaldende pink- og bordeaux-farver, da blomsterfarven skifter. I modsætning til andre hortensia-typer er årsagen til farveskiftet dog ikke jordens surhedsgrad, men blot tiden inden for blomstringsperioden. Blomsterne er små, men sidder i store, kegleformede blomstertoppe. Ud over blomsterne er selve bladene også limegrønne og med små takker hele vejen rundt i kanten. Med samspillet mellem disse lyse blad- og blomsterfarver vil din have derfor lyse flot op hen over sommeren.

Ud over sine smukke og anderledes blomsterfarver er hortensia 'Limelight' også kendt for at være én af de mest hårdføre hortensiaer - og derfor egner den sig godt til vores skandinaviske klima. Generelt er 'Limelight'-sorten faktisk nem at passe. Placér den blot i sol eller halvskygge i en almindelig, fugtighedsvarende havejord - og gerne surbundsjord - og vand regelmæssigt, så trives hortensiaen bedst.

Hortensiabusken har mange forskellige anvendelsesmuligheder - brug f.eks. blomsterne til afskæring og i fine buketter, til hæk eller i haver og parker. Den er velegnet til små haver og fugtige områder.

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.
  • Køb 5 ens få 10% rabat
  • Køb 20 ens få 20% rabat
  • Mængderabatter gælder ikke på allerede nedsatte varer

Bliver op til 3 m høj og ca. 1,2 m bred efter 10-15 år
Blomstrer fra juli - september måned
Store Limegrønne - hvide blomster
Trives bedst i sol/halvskygge
Vokser i alm. fugtighedsbevarende havejord, gerne surbundsjord.
Mellemstor busk til små haver og parker.
Er fuldt hårdfør
Egnet til fugtige områder

 Stammehøjde 125 cm
Pottestr. fra 15 liter

Lokation : 92.12