5/5
 a
Fast lav fragt Kun 89 kr*
 a
Vestjyllands største blomster og havecenter

Forårskrukken

Her viser vi en lille del af de planter, som passer til dine forårskrukker. Du kan her blive inspireret til, hvad du kan plante i dine krukker. Forårskrukker på terrassen eller ude foran din hoveddør skaber både en hyggelig stemning og giver dig de helt rigtige forårsfornemmelser. Du kan både plante almindelige planter, men også opstammede blomster og buske kan være utrolig flotte i forårskrukkerne. Her kan du virkelig få noget højde på og flotte planter i krukker foran hoveddøren, er altid en fryd for øjet.

Krukkeblomster er hyggelige på terrassen og nemme at flytte rundt på. Husk dræn i dine kummer, leca og en god krukkejord kan varmt anbefales. 

 

Grid  List 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Grid  List 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sådan planter du nye blomster i din forårskrukke

Start med at rense krukken for gamle rodrester fra eventuelle tidligere planter. Hæld lecanødder eller et andet drænmateriale i bunden (ca. 10 cm). Hæld det nye jord i potten og evt. gødningskugler, så du ikke skal tænke på at gøde hen over sommeren (du skal bruge 3 gødningskugler til en krukke samt 1 kugle pr. plante du planter). Ønsker du at bruge gødningskugler, dækker du først bunden med frisk jord og placerer kuglerne rundt i krukken.

Det er vigtigt, at du efterfølgende vander planterne godt op, og fjerner plastpotterne de er købt i. Vand ofte og sikre dig, at overskydende vand kan løbe ud af krukken. Forventes der nattefrost, skal krukkerne dækkes til med et klæde, så de ikke får frost og dør.