Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

  Etablering og plantning: 

  Når man skal sætte påskeliljer foregår det i det tidlige efterår, lige inden der kommer frost. På dette tidspunkt kan løgene nå at danne rødder i jorden.
  De trives på en plads med sol/halvskygge, gerne under et træ eller andet højt som kan danne delvis skygge. 

  Plantning:

  1. Påskeliljer kan sættes med en afstand af 10-15 cm. De skal helst ikke stå for tæt.
  2. Løget sættes dobbelt så dybt i jorden, som løgets størrelse. Det er typisk 10-15 cm.
  3. Ønsker du at justerer blomstrings tidspunktet, kan du vende løget på siden eller med spidsen nedad, så får du en senere blomstring. 
  4. De fleste narcisløg kan sættes med op til 60 løg pr. m2.

  Efter plantningen og generelt er det ikke nødvendigt at gøde dem. Hvis man dog synes der er behov, kan en blomstergødning uden for meget kvælstof bruges. 

  Påskeliljer i vaser:
  Inden du sætter dem i vasen, skal stænglen klippes skråt, så kan de bedre suge vandet. Fjern alle de blade der falder ned i  vandet eller rådner vandet . Pas på ikke at sætte dem for tæt på frugtskålen, frugt udskiller ethylen og det kan blomsterne ikke tåle. Påskeliljer må ikke sættes i vase med andre afskårne blomster, fordi de udskiller et stof der er giftigt for alle andre.

  Beskæring: 

  Når bladene bliver gule skal de ikke klippes af men blot få lov til at visne helt ned, det giver nemlig energi til næste års blomst. Hvis man klipper dem af for tidligt, risikerer man, at de ikke får en blomst året efter. De visne blade kan godt få en rodet udtryk, kan man ikke holde synet ud, vil det være en god ide at plante stauder der kan dække for de visne stængler.Her kan bruges Pæoner, lupiner eller andre større stauder hvis de står i solen. Star de skyggefuldt er Hosta en rigtig god ide.