Begonia Maculata

139,95 kr

Med Begonia Maculata får du en meget speciel og karismatisk stueplante. Det unikke ved denne stueplante er uden tvivl de flotte og iøjnefaldende, sølv polkaprikker på de ellers aflange og støvet mørkegrønne blade, der også kan have en meget fin, rød underside.

Planten kan blomstre med hvide - svagt lyserøde blomster, men i flere tilfælde ses det også, at blomstringen ikke finder sted eller først gør det efter lang tid. Så er det til gengæld heldigt, at det er bladene, der er den vigtigste prydfaktor for denne stueplante.

Én af fordelene ved Begonia er, at det er en stueplante, der ikke stiller ret mange krav til sine omgivelser. Hvis blot planten placeres på en lys-halvskygget placering, og jorden konstant holdes fugtig, så vil planten have de rette vækstbetingelser. Og trives din Begonia, så vil den belønne dig med en hurtig og mere ranglet vækst, som også giver dig muligheden for at klippe den lidt til og tage stiklinger, som er nemme at formere til nye, flotte planter - uden din første plantes dekorative form svækkes.

Lerkrukke - Mørk mocca - 18 cm - med underskål
+ 65,00 kr
Lerkrukke - Terracotta - 18 cm - med underskål
+ 65,00 kr
Lerkrukke - Granit - 18 cm - med underskål
+ 65,00 kr

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

Type: Stueplante
Placering: Lyst - Halvskygge
Vanding: Hold jorden let fugtig

Salgshøjde inkl. potte: 20-30 cm
Pottens diameter: 12 cm
Obs. Skjuler følger ikke med planten
Vejledning til pottestørrelser KLIK HER