Opstammet Rose

Roser på stamme er igennem de sidste år steget i popularitet og vi forstår godt hvorfor! De er ganske enkelt smukke. De roser som er okuleret på stamme er som regel nogle af vores mest eftertragtede roser. Det kan eksempelvis være nogle af favoritterne blandt de pragtfulde storblomstrende roser eller, for et mere vandfalds look, en smuk bunddækkende sort.
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  36 varer

  pr. side
  1. Buketrose (Minerva) Opstammet 60 cm
   369,00 kr
   Op til 20 % rabat
  2. Buketrose (Berleburg) Opstammet 90 cm
   398,00 kr
   Op til 20 % rabat
  3. Buketrose (Royal Red) Opstammet 50 cm
   339,00 kr
   Op til 20 % rabat
  4. Rose (The Fairy) Opstammet 60 cm
   369,00 kr
   Op til 20 % rabat
  5. Buketrose (Gorgeous) Opstammet 60 cm
   569,00 kr
   Op til 20 % rabat
  6. Buketrose (Royal Pink) Opstammet 50 cm
   339,00 kr
   Op til 20 % rabat
  7. Rose (The Fairy) Opstammet 90 cm
   398,00 kr
   Op til 20 % rabat
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  36 varer

  pr. side

  ’Heidi Klum’-rosen er en af de roser, som har vundet flere priser rundt i verden, for at være den smukkeste rose. Den er derudover også en af de få sandt lilla farvede roser.

  ’Ingrid Bergman’-rosen er endnu en af dem, som bliver ved med at vende tilbage, og rosen er klart de flestes favorit, når det kommer til en ren rød rose.

  Opstammede roser bringer et helt specielt udtryk til din have, da de har en vis højde og elegance over sig. Roser på stamme ser utrolig godt ud sammen med lave eller mellemhøje stauder i bedene, hvor stauderne komplementerer rosen og lader den være fokuspunktet. Opstammede roser er også ideelle til krukker, hvor du kan sætte dem på din terrasse eller altan og nyde duften og de smukke blomster.

  Opstammede roser er desværre også nogle af de mest udsatte rose, fordi de netop vokser omkring en meter over jorden, hvor de er udsat for kulde og blæst. Derfor er det ekstra vigtigt, at du vinterbeskytter dine opstammede roser. Det kan ske ved diverse vinterbeskyttende materialer. Du kan endvidere se, hvordan du kan pakke dine opstammede roser ind via vores video. Opstammede roser skal, udover den nødvendige vinterdækning, behandles som alle andre roser. 

  Har du derfor endnu ikke prøvet kræfter af med de opstammede roser, vil vi anbefale dig at anskaffe en til enten haven, altanen eller til terrassen.