Slyng/klatre roser

Klatreroser/slyngroser er en helt speciel form for roser. Deres vækst er den kraftigste iblandt alle roser og hvis vi selv må sige det, så er slyngroser også blandt de flotteste slyngende planter. Vil du have et romantisk look i din have med blot én plante, så er det helt klart en klatrerose, du skal vælge. Læs mere om slyngroser/klatreroser nederst på siden.
  Sorter faldende
  Vis som Tabel Liste

  Varer 1-36 af 60

  Side
  pr. side
  1. Buskrose (Rosa Rugosa 'Hansaland') - Barrods
   82,00 kr
   Prisen er ved barrods
  2. Slyngrose (Aloha) - Barrods
   90,00 kr
   Prisen er ved barrods
  3. Slyngrose (American Piller) - Barrods
   90,00 kr
   Prisen er ved barrods
  4. Slyngrose (Chinatown) - Barrods
   90,00 kr
   Prisen er ved barrods
  5. Slyngrose (Giardina) - Barrods
   90,00 kr
   Prisen er ved barrods
  6. Slyngrose (Goldstern) - Barrods
   90,00 kr
   Prisen er ved barrods
  7. Slyngrose (Heidelberg) - Barrods
   90,00 kr
   Prisen er ved barrods
  8. Slyngrose (Mamma Mia) - Barrods
   90,00 kr
   Prisen er ved barrods
  9. Slyngrose (New Dawn) - Barrods
   90,00 kr
   Prisen er ved barrods
  10. Slyngrose (Our last summer) - Barrods
   90,00 kr
   Prisen er ved barrods
  Sorter faldende
  Vis som Tabel Liste

  Varer 1-36 af 60

  Side
  pr. side

  Udover deres romantiske udseende giver slyngroser en overdådig blomstring. Nogle blomstrer i juni-juli, mens andre remonterer. Når rosen er fuldt udvokset vil den hænge i kaskader fra træer, vægge og pergolaer. Nogle kombinerer også et gammelt træ med en rose som slynger sig i den, hvilket giver et helt unikt nostalgisk look.

  Der er lidt forskel på væksten afhængig af, om du vælger en sommerblomstrende rose eller en remonterende rose. De sommerblomstrende blomstrer som bekendt kun én gang i løbet af året, til gengæld har de en utrolig overvældende mængde af blomster og er mere kraftigt voksende end de remonterende. Når en slyngrose er kraftigt voksende behøver den også en robust konstruktion at vokse op ad, så den ikke bøjer en tyndere rosenbue. De remonterende klatreroser er lidt spinklere i deres vækst og der kan derfor bedre anvendes en romantisk rosenbue til støtte.

  Nogle af vores ynglings klatreroser er:

  ’New dawn’: Denne smukke klatrerose har en fin og halvstærk rosenduft, som man kender fra sin barndom. Med sine meget fyldte og store blomster minder den meget om de historiske roser. Den er faktisk også en rose som har været blandt favoritterne i mange år. Med sin oprindelse i Amerika har den prydet haverne i ca. 75 år. Rosen er meget hårdfør og har en god modstandsdygtighed overfor rosernes almindelige plageånder. Derfor er den helt klart en rose, som vi vil anbefale enhver at prøve. 

  ’Chinatown’: Denne smukke gule rose skiller sig ud ved dens enestående farve. Udover det er den også rigtig god som afskåren blomst. Den blomstrer fra juni til november, har en dejlig duft og er fuldt hårdfør og kraftig. Ønsker du derfor et spil af gul i din have, så er den her rose lige noget for dig.

  ’Our last summer’Er en meget smuk rosa farvet rose med store fyldte blomster og en stærk duft. Den er remonterende, hvilket betyder, at du kan nyde den fra juni til november. Udover at være navngivet efter en ABBA sang, er den indbegrebet af sommer og sol. 

  Se vores plantevejledning til roser her