Filtrering

Mini planter

Små planter i hjemmet kan skabe ligeså meget hygge og atmosfære som store stueplanter. Der findes et utal af søde små skjulere, som passer perfekt til miniplanterne. På Stueplanter.dk bestræber vi os på, at have et så stort sortiment som muligt. Vi har derfor utrolig mange miniplanter at vælge mellem. Miniplanter er et godt supplement til de større planter og skaber fine dimensioner.
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  16 varer

  pr. side
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  16 varer

  pr. side

  Hvordan skaber man et hyggeligt hjem med en god atmosfære? Et af elementerne for at skabe et flot hjem, kunne være at købe søde miniplanter. Miniplanterne gør at dit hjem bliver mere personligt og de er tilmed utrolig moderne i tiden.

  Miniplanter kræver ikke nogen særlige forhold i forhold til andre større stueplanter, man skal blot huske på, at de ikke har så meget jord omkring sig, og derfor er hurtigere til at udtørre. Mange af vores miniplanter er kaktusser eller sukkulenter og denne type plante kræver ikke ret meget vand, hvilket gør dem nemme at passe.

  Der er også andre små planter som for eksempel miniorkideer, minibregner, minibjergpalmer og minibambusser. Man kan altså vælge næsten lige den plante man vil i en miniudgave.

  Hvordan sammensætter man miniplanterne? Det kan være utrolig dekorativt med miniplanter sammen med mellemstore planter. Det ser flot ud, når farverne på bladene varerier en anelse og farverne på skjulerne passer sammen. Det er også en god ide, at have små skjulere der varierer i størrelserne, så der ikke kommer for mange lige linjer.

  Stueplanter er sunde for dit indeklima og selvom miniplanter ikke er så store, gør de alligevel en forskel. Planter afgiver ilt til dit hjem og forøger luftfugtigheden. Grønne planter påvirker også psyken positivt og får en til at føle sig bedre tilpas og være mere afslappede. Studier har bevist, at den grønne farve sænker stressniveauet hvilket forbedrer helbredet.