Flerstammet træ

Flerstammede træer er virkelig smukke - selv i efteråret og vinteren, når bladene og blomsterne så småt falder af, står de stadig flotte med deres forgreninger og ser vilde og kunstneriske ud. Det giver en anderledes og lækker effekt i haven, bedst som man lige tænkte, at det nu blev kedeligt at se på. Flerstammede træer er rigtig gode til ”vild med vilje” havestilen og man kan med ganske få træer skabe en naturlig skovstemning i sin egen have og skabe hyggelige oplevelser med familien og børnene, der evt. klatrer i træet eller måske et egern, der hygger sig med at rende rundt i træet. Hvis man ønsker et træ med en mere busket vækst til at skærme af, kan et flerstammet træ være løsningen. De har den fordel ift. f.eks. buske at de har en åben struktur nederst, som man kan se igennem, selvom der ved flerstammede træer kommer flere stammer op fra jordoverfladen.
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  30 varer

  pr. side
  1. Tamarisk (Tamarix Tetrandra) Espalier
   3.995,00 kr
   op til 20% rabat
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  30 varer

  pr. side

  Vejledning til plantning af træer

  Populære flerstammede træer:

  HJERTETRÆ - CERCIDIPHYLLUM JAPONICUM - FLERSTAMMET
  Et hjertetræ er en høj, løvfældende busk eller et enstammet eller flerstammet træ, der har sit navn, fordi de meget flotte blade på træet netop har en hjerteform. 

  JAPANSK KIRSEBÆR - PRUNUS SERRULATA 'KANZAN FLERSTAMMET
  Kanzan er et middelstort træ med oprette grene i en vifteform, der giver træet en bred krone. I foråret kan du med dette træ se frem til et hav af smukke lyserøde blomster. De flotte og fyldte blomster kommer til syne i april/maj og er virkelig et fryd for øjet. 


  HIMALAYA BIRK (BETULA UTILIS) - FLERSTAMMET

  Denne flotte Himalaya birk også kaldet papirbirk og utilisbirk, er et smukt og stort birketræ, der bliver hele 15-20 meter høj. Træet er meget velegnet til haver og parker. Denne udgave er flerstammet og får derfor flere stammer fra jordoverfladen.