Opstammede træer

Forestil dig, at du træder ind i din have, og din opmærksomhed fanges af et storslået træ, der står som en naturlig skulptur og tilføjer æstetisk værdi til din have. Sådan et træ kan være et opstammet træ, og hos Jespers Planteskole har vi et stort udvalg lige til dine behov.
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  Varer 73-108 af 241

  pr. side
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  Varer 73-108 af 241

  pr. side

  Vælg et opstammet træ til din have

  Opstammede træer har i de seneste år vundet populær status hos haveentusiaster. Med deres unikke fremtoning og evnen til at tilpasse sig mange klimatiske forhold, er disse træer en fantastisk tilføjelse til enhver have. Hvis du for eksempel ønsker at fremhæve en bestemt del af din have, kan et opstammet træ være det ideelle centrum.

  Der er mange grunde til, at et opstammet træ kan være det perfekte valg til din have. Træets elegante struktur og harmoniske former giver et sofistikeret og æstetisk look. Står det i din frugthave, kan det også bidrage med en rig, årlig høst af lækre frugter som pærer, blommer eller kastanjer - afhængig af træsorten. 

  Pleje og vedligeholdelse af opstammet træ

  Når du har valgt et opstammet træ, er den første opgave at plante det korrekt. Herefter er pleje og vedligeholdelse af et opstammet træ relativt nemt sammenlignet med andre træer, og det kræver ikke det helt store havearbejde. Beskæring er en vigtig del af vedligeholdelsen. Det sikrer, at træet beholder sin elegante form og rene stamme. Med regelmæssig beskæring kan du deisgne træ og stamme, som du ønsker, og dermed være sikker på, at det vil skabe det optimale fokus i din have. Sørg også for at give træet tilpas med vand og sollys for at understøtte sund vækst, plantepleje og høj frugtsætning.

  Træsorter indenfor opstammet træ

  Vi har et stort udvalg af opstammede træer, hvert med deres unikke egenskaber. Et kastanjetræ kan være et flot valg, der skaber et rustikt look i haven, mens et pæretræ giver mulighed for både æstetisk værdi og høst af lækre pærer. Hvis du ønsker intens farve i haven, kan du også vælge et blommetræ, der blomstrer med smukke blomster i sæsonen. Fælles for alle træerne er en stamme, der står flot uden grene.

  Gør dine havedrømme til virkelighed med et opstammet træ

  Tilføj det sidste touch af skønhed og harmoni til din have med vores udvalg af opstammede træer. Disse træer bliver det naturlige fokuspunkt i enhver have med deres unikke og sofistikerede fremtoning. Ud over at være utroligt smukke, er de også lette at passe og vil bidrage med flot blomstring og lækre frugter i mange år fremover.

  Omgiv dig med naturlig skønhed og skab den have, du altid har drømt om ved at inkorporere disse fantastiske træer i dit landskab. Lad din have blive en afspejlende oase af din personlige stil og smag. Der venter en verden af muligheder hos Jespers Planteskole. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde det perfekte opstammet træ til din have.