Pottemuld letvægts - COMPO SANA - 25l

39,95 kr
Varenummer
Pottemuld letvægts - 25l

Kvalitets jord til stue- og haveplanter. Løs og luftig struktur. Giver 12 ugers næring efter plantning, bedste rod vækst. Jorden har en 50% lavere vægt. Denne Compo Sana® pottemuld er specielt udviklet til planternes behov og er testet i dyrkningsforsøg. Compo produkterne er lavet af udvalgte materialer og indeholder alt hvad planterne behøver for sund vækst. Kombinationen af råvarer af høj kvalitet med et lavt indhold af vand betyder at vægten på pottemulden reduceres med ca. 50 % i forhold til andre Compo Sana® produkter. Da det er et naturmateriale kan mindre variationer i det forarbejdede materiale ikke undgås. Derfor svinger vægtreduktionen i produktet mellem 47-52 %. 

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

Indhold:
Pottemuld baseret på tørvemuld (komposteringsgrad H2-H5) Compo Sana® indeholder gødning som giver næring til planterne i op til 12 uger. En perfekt balance mellem de forskellige gødningskomponemter sikrer både her-og-nu effekt samt en langtidsvirkende tilgang af basis- og mikro- næring. Perlite øger muldens iltindhold og giver den en luftig struktur. Agrosil® stimulerer rodudviklingen, og dermed forbedres vand- og næringsoptagelsen. Pottemuldens pH-værdi er tilpasset et bredt udvalg af planter og sikrer en optimal næringsudnyttelse. Pottemulden er ikke egnet til surbundsplanter, da de har behov for en lavere pH-værdi. 

Brugsanvisning: 
Brug en potte med hul i bunden og dæk dette med et gammelt potteskår. Hvis du skal omplante, bør du bruge en meget større ny potte. Omplantning bør foretages i hver vækstsæson. Det styrker plantens vækst og blomstring. Fyld pottens bund med Compo Sana® pottemuld, sæt planten i potten og fyld og med pottemuld indtil 1 cm under kanten af potten og tryk let sammen omkring planten. 

Efter 10-12 uger skal ekstra gødning tilsættes om nødvendigt. 

Lokation : 70.1