Pyntebark 15-25 mm - 2500 liter - Champost Bigbag

3.090,00 kr
Varenummer
321

Big Bag med pyntebark. Karakteristiske stykker af ubehandlet bark fra nåletræer, med en særlig tyk og dekorativ rødbrun bark. Utrolig dekorativ i krukker både ude og inde. Giver en flot rødbrun og dekorativ overflade, der fremhæver blomsterne og de grønne planter. Ideel til kreative udsmykninger. Om sommeren bevarer pyntebarken jordens fugtighed, og om vinteren beskyttes planterødderne mod frost.

Leveres 3-4 hverdage fra bestillingsdatoen. Vælg en ønsket leveringsdato, der leveres på hverdage, mandag- fredag ikke helligdage og weekender.
Vælger du en dato før de 3-4 hverdage, så vælger vi en dato for levering.

Skal det bruges én bestemt dag, så vælg levering til dagen før, der kan ske meget under levering så leveringen kan blive skubbet en dag og i Højsæson kan det også være pga. travlhed. 

Levering ønskes
  
  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

LEVERING: Bigbag varer fragtes sædvanligvis med ladbil og tilhørende palleløfter fra ekstern leverandør. Den vil blive leveret til kantsten/på fortov eller efter chaufførens vurdering. Det er ikke muligt for fragtmanden af løfte varer over hæk, busk, kantsten og lignende. For at kunne levere ned af en indkørsel, skal underlaget være kørefast (asfalt eller fliser) og der skal være 4 meters frihøjde og kørebredde. Ved levering til Sejrø, vil der kun være levering til færgen. 

Købes i BigBag med ca. 2500 L
Størrelse: 15-25 mm.

Ved påfyldning udgør volumen 2,5 kbm.
Da produktet er luftfyldt og fugtigt, vil volumen efter påfyldning over tid blive formindsket.

 

Sådan regner du ud, hvor mange liter du skal bruge:

(længde i cm x brede i cm x højde i cm) / 1000 = antal liter du skal bruge

Lokation : 202