402 Rosenjord 3000 liter - Champost Bigbag

3.220,00 kr
Varenummer
402

Big Bag. Rosenjord giver porøs og næringsrig jord, som holder på fugtigheden. Det er fortrinligt til afdækning af roser hele året, også til vinter. Det fremmer antallet af regnorme og mikroflora. Der kan plantes direkte i Rosenjord, og den kan anvendes til de fleste planter, dog ikke surbundsplanter. Særdeles velegnet til lette jordtyper pga. Champost og ler. Leret holder på vand og gødning. ikke velegnet til meget tung og våd lerjord.

Sunde roser  bekæmper selv sygdomme og skadedyr.  

Rosenjorden består af 25% Champost (komposteret hestegødning), der er 100% ukrudtsfri, samt af 75% spagnum tilsat ler (10-40 mm lys grov spagnum). Der er iblandet 80 kg. lergranulat pr. m3 
Kan købes på planteskolen i poser med 50 L

Leveres 3-4 hverdage fra bestillingsdatoen. Vælg en ønsket leveringsdato, der leveres på hverdage, mandag- fredag ikke helligdage og weekender.
Vælger du en dato før de 3-4 hverdage, så vælger vi en dato for levering.

Skal det bruges én bestemt dag, så vælg levering til dagen før, der kan ske meget under levering så leveringen kan blive skubbet en dag og i Højsæson kan det også være pga. travlhed. 

Levering ønskes
  
  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

LEVERING: Bigbag varer fragtes sædvanligvis med ladbil og tilhørende palleløfter fra ekstern leverandør. Den vil blive leveret til kantsten/på fortov eller efter chaufførens vurdering. Det er ikke muligt for fragtmanden af løfte varer over hæk, busk, kantsten og lignende. For at kunne levere ned af en indkørsel, skal underlaget være kørefast (asfalt eller fliser) og der skal være 4 meters frihøjde og kørebredde. Ved levering til Sejrø, vil der kun være levering til færgen. 

Varenummer: 402

Sådan regner du ud, hvor mange liter du skal bruge:

(længde i cm x brede i cm x højde i cm) / 1000 = antal liter du skal bruge (her er der ikke taget højde for evt. dræn i bunden og planternes eksistenrende rodnet)

 

Lokation : 202