Rosenjord Champost - Flere varianter

99.95
Denne rosenjord fra Champost indeholder sphagnum, vækstler og kompost. Denne jord er er perfekt til dine roser og sørger for, at dine roser vil stortrives. Jordtypen til roser er meget vigtig og denne jord kan tilmed bruges til de fleste andre planter, men dog ikke surbundsplanter.
Grupperede varenumre
Produktnavn - Gå til produktLagerPris Antal
Rosenjord 20 liter - Champost
49,95 kr
Rosenjord 50 liter - Champost
99,95 kr
  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

100 % naturgødet jord
God til at holde på fugten i jorden
Indeholder ler, som holder på fugt og gødning, samt evnen til at frigive det igen

Når du har plantet roserne anbefaler vi at du topdækker med 5 cm jordforbedring, så får rosen både næring igennem rosenjorden og jordforbedringen og det giver den en god start og ikke mindst gødning for det næste år. Samtidig undgår du ukrudt og fordampningen er mindre. 

Roser i krukker:

Roser kan sagtens plantes i krukker, det kan være meget flot med en lille rosenhave på terrassen og man kan hurtigt flytte krukkerne hvis vejret driller. Dog er det vigtigt at man vælger den rette størrelse krukke, der skal være afløb i bunden og et 5 cm dræn af leca eller vækstler i bunden. 
Læg først drænet og vand dem godt inden du kommer rosenjord i og planter rosen. Rosen skal plantes dybt, så vælg en høj krukke, podestedet skal være dækket af mindst 5 cm jord.

Se hvordan du planter barrodsroser her:

Lokation : 70.1