Snegle station - Greenline

129,95 kr
Varenummer
75515
29-07-2024

Ny sneglestation med nyskabende funktion hvor kun snegle, ikke dem med hus, spiser sneglemaden. Fugle, andre dyr og børn kan ikke komme i kontakt med maden. Greenline MotSnigel snegle station er har et unikt design med SnailCare teknologi der gør det let for dræbersnegle at kravle ind, hvor vinbjergsnegle og andre snegle med hus er beskyttet. Det gennemsigtige låg viser hvor meget mad der er tilbage og er beskyttet mod regn og vanding. Sneglestationen placeres direkte på jorden, hvor sneglene befinder sig, hvilket giver mulighed for at placering i bede, på terrasser, på udendørs fliser osv. Foderskålen er hævet over jordniveau hvilket nedsætter risikoen for oversvømmelse i sneglestationen.

  • Køb 5 for 110,00 kr pr styk og spar 15%
  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

Indeholder: 
1 sneglestation

Anvendelse: 
Placer GreenLine sneglestationen på steder hvor der er snegle uden hus. Tag låget af og fyld foderautomaten op med lokkemad der er godkendt af de nationale myndigheder. Placer flere sneglestationer rundt om det område du vil beskytte f.eks. køkkenhaven. Husk at efterse dem dagligt og fyld sneglelokkemad i ved behov. 

Rengør sneglestationen efter behov. 

OBS

Anvend kun godkendt sneglelokkemad med jernfosfat. Disse produkter virker først efter et stykke tid, så sneglene ikke dør i fælden, men kryber tilbage til deres skjul inden de dør. 

Lokation : 1.4