Solcelledrevet drypvandingssæt til drivhus

899,00 kr
Varenummer
30126

Et nemt og miljøvenligt solcelledrevet drypvandingssæt til vanding af drivhusplanter, krydderurter, blomst mm. Sættet er utrolig nemt at installere, og er et godt alternativ til steder, hvor elektriciteten mangler. Udover drivhuset er sættet også utroligt effektiv på altaner, terrasser eller køkkenhaver, hvor der er brug for et sikkert og stabilt vandingssæt. Sættet er også meget miljøvenligt både når det gælder drift og genbrug af det eksisterende vand i haven. Placer den i en regnvandstønde eller en dam, og planterne vil få meget glæde af næringsrigt vand. Via slangerne i sættet vil planterne blive forsynet med vand, når solen dagligt oplader pumpens batteri. Uanset om det er overskygget eller solrigt bliver batteriet opladet ved hjælp af solpanelet.
Sættet er langt fra kompliceret, og ved hjælp af en kontakt indstilles vandingstiden til mellem 30 sekunder og 8 minutter. 2 gange om dagen vander sættet planterne, og dette sker med 12 timers interval. Sættes kontakten til kl. 8, vandes der altså både kl. 8 og kl. 20.
Der medfølger slange og 15 vandingsdyser, og enheden kan max vande 7,2 liter vand 2 gange i døgnet. Sættet er dog justerbart, og derfor kan der vandes efter behov.

Et simpelt, driftssikkert og miljøvenligt drypvandingssæt til dig, der ønsker at spare tid i hverdagen og dyrke flotte, lækre planter.

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.
Dimension Solpanel BxHxD (mm)

100x140x18

Max mængde vand

2 x 7,2 liter per dag

Max trykhøjde (cm)

300

Max sugeevne (cm)

200

Solpanel (watt)

0,7

Solpanel (volt)

5

Lithium batteri

3,6V-1200mAH Ni-MH

Pumpe

DC 3 V

Vandniveau-sensor

Indbygget

Medfølgende tillbehør

Sugeslange, Vandingsslange, Drypmundstykke 15 stk

Garanti (år)

2

Link til manual

Lokation : 1.9.3