Sommerfuglebusk Dværg (Buddleia davidii 'Blue Chip')

139,95 kr

Få en smuk og prangende busk med Buddleia davidii 'Blue Chip'. 'Blue Chip' er en miniature-udgave af sommerfuglebuskene med det latinske slægtsnavn Buddleia. Denne sommerfuglebusk blomstrer fra august-september, hvilket er i den senere del af vækstsæsonen, hvor de fleste andre planter har afblomstret eller er begyndt at afblomstre. Dermed kan 'Blue Chip' være med til at forlænge blomstringen i din have. Sortsnavnet indeholder godt nok ordet 'blå', men i virkeligheden er blomsterne mere blålilla og meget små, men samlet i store, yndige og spidse klynger. Blomsterne udsender en duft i haven under blomstringen, og i samspil med den høje nektarværdi er den med til at tiltrække fine sommerfugle til busken, som det danske navn 'Sommerfuglebusk' netop også hentyder til.

For at frembringe den smukkeste blomstring, ønsker 'Blue Chip' en placering i fuld sol og i en veldrænet havejord. Vinterbeskyt desuden gerne busken ved brug af grangrene eller lignende for at sikre, at din 'Blue Chip'-sommerfuglebusk kommer hel igennem vinteren og kan pryde igen det efterfølgende år. Ellers er 'Blue Chip' en nem plante at dyrke.

Dværgstørrelsen gør denne sommerfuglebusk ideel til små haver og krukker, men efter at have dekoreret i haven er blomsterne også perfekte til afskæring.

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.
  • Køb 10 ens få 10% rabat
  • Køb 50 ens få 20% rabat
  • Køb 100 ens få 25% rabat
  • Køb 200 ens få 30% rabat
  • Køb 500 ens få 35% rabat
  • Mængderabatter gælder ikke på allerede nedsatte varer

Bliver op til 60-80 cm høj
Blå blomster
Blomstrer i august - september
Trives på en solrig plads i haven
Vokser i alm. næringsrig havejord
Skal vinterbeskyttes med grangrene eller lign.
God sommerfugleplante med høj nektar-værdi

Potte str. 3 L 
Salgshøjde  20-30 cm

 

Lokation : 4.1.2