Snedrivebusk Hækplante (Spiraea cineria 'Grefsheim') 50-80 cm

28,00 kr

Få en dekorativ hæk med fint løv og smukke blomster med denne Snedrivebusk-hækplante, der har sortsnavnet 'Grefsheim'. 'Grefsheim' er oprindeligt en middeltvoksende, elegant overhængende og fuldt hårdfør busk, der fungerer godt til haver og parker - og her får du busken som hækplante. 

Snedrivebusken 'Grefsheim' er kendetegnet ved sine små, aflange, grønne blade, og så får du med ‘Grefsheim’ ovenikøbet en hæk, der er meget prydende i haven i forhold til mange andre hække, da den i maj blomstrer med mange, flotte, små, hvide blomster i store skærme, der næsten kan dække hele busken. Dermed er denne hæk en hæk, der ikke blot kan bruges som afskærmning og barriere, men tilmed også som prydbusk. 'Grefsheim' er en løvfældende busk, og derfor er det en af de hækplanter, der taber bladene hen over vinteren - men med de fine blade og flotte blomster resten af året, er planten det hele værd som hæk.

Til gengæld er 'Grefsheim' som hæk heller ikke en hæk, der kræver meget vedligeholdelse. Snedrivebusken er som hækplante og med dens buskede vækst og blomsterne nemlig især velegnet som en uformel hæk, hvilket vil sige, at man lader hækplanterne gro og brede sig naturligt uden ofte beskæring med henblik på at få en meget lige form, men formen i stedet bliver mere uregelmæssig og rustik. Fordelen ved en uformel hæk er blandt andet, at hækken ikke kræver meget pasning og kontrol, da beskæring ikke skal ske ofte og ikke er så afgørende, og så får haven og de øvrige udearealer omkring din bolig også et mere naturligt udseende, som er blevet meget moderne inden for de seneste år som alternativ til de formelle hække.

Spiraea tilhører de lave hække, og det ses også hos 'Grefsheim', som kun bliver omkring 1-2 meter høj. For at få den flotteste hæk kræver den de bedste vækstbetingelser, og det har 'Grefsheim' på en plads i sol-halvskygge i en almindelig havejord.

Vi anbefaler at plante 3-4 af disse hækplanter pr. meter.

  • Køb 100 for 25,00 kr pr styk og spar 11%
  • Køb 500 for 23,00 kr pr styk og spar 18%
  • Køb 2500 for 21,00 kr pr styk og spar 25%

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.
  • Priserne er fratrukket 10 %, da du automatisk sparer dette ved online bestilling. Du sparer det samme ved forudbestilling i butikken.
  • Bemærk: Du skal minimum købe 10 stk

Mellemhøj, løvfældende busk, som bliver 1-2 m høj og 0,9-1,2 m bred
Aflange, grønne blade
Små, hvide blomster i store skærme
Blomstrer i maj måned
Trives i sol/halvskygge
Vokser i almindelig havejord
Middeltvoksende, overhængende og fuldt hårdfør plante til haver og parker
3-4 planter pr. m
0/2

Lokation : 90