Stenmel Grå - 1 ton Champost - Bigbag

1.090,00 kr
Varenummer
317

Stenmel er knuste granitskærver. Anvendes til bl.a. fugning af chaussesten, brosten, fliser og gangarealer. Stenmelet kan også bruges som underlag til granitskærver. Vibreres det tæt sammen hæmmer det mos og ukrudt. Stenmelet har flotte nuancer, som matcher til belægninger i både beton og granit. 

Hvor meget du skal bruge afhænger af størrelsen på dine fliser og hvor store fugerne er. 

Leveres 3-4 hverdage fra bestillingsdatoen. Vælg en ønsket leveringsdato nedenfor, der leveres på hverdage, mandag- fredag ikke helligdage og weekender.
Vælger du en dato før de 3-4 hverdage, så vælger vi en dato for levering.

Skal det bruges én bestemt dag, så vælg levering til dagen før, der kan ske meget under levering så leveringen kan blive skubbet en dag og i Højsæson kan det også være pga. travlhed. 

Levering ønskes
  
  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

0-2 mm
Bigbag 1 ton

Vær opmærksom på at stenmelet kan misfarve flisebelægninger hvis det bliver vådt. Derfor anbefales det at du fejer stenmelet mellem fuger i tørvejr og at du fejer alt stenmel væk fra fliserne når du er færdig. Misfarvningerne vil forsvinde over tid - du kan fremskynde det ved at feje fliserne med en stivbørstet kost. 

LEVERING: Bigbag varer fragtes sædvanligvis med ladbil og tilhørende palleløfter fra ekstern leverandør. Den vil blive leveret til kantsten/på fortov eller efter chaufførens vurdering. Det er ikke muligt for fragtmanden af løfte varer over hæk, busk, kantsten og lignende. For at kunne levere ned af en indkørsel, skal underlaget være kørefast (asfalt eller fliser) og der skal være 4 meters frihøjde og kørebredde. Ved levering til Sejrø, vil der kun være levering til færgen. 

Lokation : 202