Surbundsjord 3000 liter - Champost BigBag

3.220,00 kr
Varenummer
502

Big Bag. Champost surbund er en blanding af Champost, grov spagnum og naturgødning. Blandingsmixet giver en jord med en lav pH (lav surhedsgrad). pH tallet fortæller, hvor meget syre, der er i jorden. Champost Surbund har en pH-værdi på ca. 4,0, hvilket betyder, at der ikke er behov for at tilføre sure gødninger som f.eks. svovlsur ammoniak. 

Planter der trives, hvor jorden er sur, er først og fremmest Rhododendron, men man vil i planteskolen finde adskillige planter, som trives i surbundsjord. F.eks. Camellia, Hortensia, Hydrangea, Kalmia, Pernettya, Vaccinium, Angustifolium, Vårlyng, Høstlyng, samt ikke mindst blåbær og tyttebær. De Fleste surbundsplanter kan bedst lide halvskygge, det kan derfor være nødvendigt, at plante et træ eller to i surbundsbeddet.  

Leveres 3-4 hverdage fra bestillingsdatoen. Vælg en ønsket leveringsdato nedenfor, der leveres på hverdage, mandag- fredag ikke helligdage og weekender.
Vælger du en dato før de 3-4 hverdage, så vælger vi en dato for levering.

Skal det bruges én bestemt dag, så vælg levering til dagen før, der kan ske meget under levering så leveringen kan blive skubbet en dag og i Højsæson kan det også være pga. travlhed. 

Levering ønskes
  
  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

LEVERING: Bigbag varer fragtes sædvanligvis med ladbil og tilhørende palleløfter fra ekstern leverandør. Den vil blive leveret til kantsten/på fortov eller efter chaufførens vurdering. Det er ikke muligt for fragtmanden af løfte varer over hæk, busk, kantsten og lignende. For at kunne levere ned af en indkørsel, skal underlaget være kørefast (asfalt eller fliser) og der skal være 4 meters frihøjde og kørebredde. Ved levering til Sejrø, vil der kun være levering til færgen. 

Sådan regner du ud, hvor mange liter du skal bruge:

(længde i cm x brede i cm x højde i cm) / 1000 = antal liter du skal bruge   (her er der ikke taget højde for evt. dræn i bunden og planternes eksistenrende rodnet)

 

 

Lokation : 202