Træflis 2500 liter - Champost Bigbag

1.994,00 kr
Varenummer
305

Big Bag. Lavet af hele træstammer fra gran- og løvtræer uden bark. Giver en flot lys overflade, fri for ukrudt. Behagelig at gå på og blød at falde på. Kan udlægges i våde områder efter regnskyl. Velegnet til afdækning af bede. Lys pæn flis uden bark.

Købes i BigBag med ca. 2500 L

Ved påfyldning udgør volumen 2,5 kbm. Da produktet er
luftfyldt og fugtigt, vil volumen efter påfyldning over tid, blive formindsket.

Leveres 3-4 hverdage fra bestillingsdatoen. Vælg en ønsket leveringsdato, der leveres på hverdage, mandag- fredag ikke helligdage og weekender.
Vælger du en dato før de 3-4 hverdage, så vælger vi en dato for levering.

Skal det bruges én bestemt dag, så vælg levering til dagen før, der kan ske meget under levering så leveringen kan blive skubbet en dag og i Højsæson kan det også være pga. travlhed. 

Levering ønskes
  
  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

Varenummer: 305

LEVERING: Bigbag varer fragtes sædvanligvis med ladbil og tilhørende palleløfter fra ekstern leverandør. Den vil blive leveret til kantsten/på fortov eller efter chaufførens vurdering. Det er ikke muligt for fragtmanden af løfte varer over hæk, busk, kantsten og lignende. For at kunne levere ned af en indkørsel, skal underlaget være kørefast (asfalt eller fliser) og der skal være 4 meters frihøjde og kørebredde. Ved levering til Sejrø, vil der kun være levering til færgen.

Sådan regner du ud, hvor mange liter du skal bruge:

(længde i cm x brede i cm x højde i cm) / 1000 = antal liter du skal bruge

 

Lokation : 202