Græsfrø 1,0 kg - Eftersåning 4 i 1 - 50 m² - Turfline

Normalpris 119,00 kr Specialpris 95,20 kr
Varenummer
403TL1025C1T273 1 kg

Ønsker du en mosfri græsplæne. Vejen til en tæt, sund og flot græsplæne begynder med Turfline Eftersåning 4 i 1.  Disse frø er blevet beklædt med et kalklag der gør dem mere slidstærke og mere konkurrencedygtige mod mos. Eftersåningen er bedst at foretage sig i april/maj eller august/september måned.

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

Rækker til 50 m2
Indhold: 1 kg

Blandingen består af:

1.       Græsfrø - testede og dokumenterede

Græsserne i Turfline Eftersåning 4 i 1 er ”S-mærkede”. S-mærket bliver kun givet til græsser, der efter en afprøvningsperiode på 3 år, beviser, at de kan klare slid, tørke, forskellige sygdomme og som er tætte.

2.       Kalk – modvirker forsuring

Græsfrøene er beklædt med kalk. Kalken neutraliserer jordens surhed og øger jordens PH-værdi. Kun få planter trives i sur jord (eks. mos). Med kalken tilføres jorden nyt liv og græssets vækstbetingelser forbedres.

3.       Afspændingsmiddel - hurtig spiring

Græsfrøene er også beklædt med Accelerator, som bl.a. indeholder et afspændingsmiddel, som gør, at frøet hurtigere absorberer vand og derfor spirer hurtigt. Når først græsset er spiret, vokser det langsomt, så du ikke skal i gang med plæneklipperen så ofte.

4.       En cocktail af biostimulanter 

Accelerator-coatningen indeholder også tangekstraker, humussyre, aminosyre, mikronæringsstoffer og rodfremmere. Alt sammen bidrager til en livskraftig plæne med en flot, grøn farve.

Lokation : 1.2