Uægte Jasmin (Philadelphus coronarius 'Phico') - Flere Varianter

289.95

Den uægte jasmin bliver også omtalt pibeved, da unge grene kan anvendes til piberør. Den uægte jasmin er faktisk ikke i slægt med jasminfamilien. Den har fået navnet uægte jasmin på grund af blomsternes duft og udseende, da det minder om den ægte jasmin. Den ægte jasmin har svært ved at vokse på vores breddegrader, og derfor bruges den mest som stueplante herhjemme. Men den uægte jasmin er en fantastisk busk med smukke duftende blomster. Når den uægte jasmin springer ud og dufter er det rigtig sommer - det er en skøn og intens duft. 'Phico' er en tætgrenede busk med overhængende grene og fine savtakkede blade. De enkle hvide blomster springer ud i midten af juni i klaser, som tiltrækker bier og insekter, da busken har et højt nektar indhold.

Uægte jasmin er en klassisk haveplante, som både kan bruges solitær, i grupper, som afgrænsning eller som uklippet hæk. Man skal dog være opmærksom på buskens størrelse, da den kan få en højde på 2,5 meter og en bredde på 2 meter. Det kan derfor være en god ide at foretage en udtynding af planten enten årligt eller hvert anden år, hvilket kan medføre en tættere busk og kraftigere blomstring. Du kan læse mere om beskæring af uægte jasmin her 

Det er en robust og hårdfør plante, der både tåler frost og vind. Philadephus kan trives i de fleste jordtyper og trives bedst i sol til halvskygge. Den er derfor nem at plante ud og kan stå de fleste steder i haven. En for skyggeful placering kan gå ud over blomstringen.

Grupperede varenumre
Produktnavn - Gå til produktLagerPris Antal
Uægte Jasmin (Philadelphus coronarius 'Phico') 30-50 cm
99,95 kr
Uægte Jasmin (Philadelphus coronarius 'Phico') XL
289,95 kr

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.
  • Køb 10 ens få 10% rabat
  • Køb 50 ens få 20% rabat
  • Køb 100 ens få 25% rabat
  • Køb 200 ens få 30% rabat
  • Køb 500 ens få 35% rabat
  • Mængderabatter gælder ikke på allerede nedsatte varer

Tætgrenet, blomstrende busk, ca 2,5 m høj med overhængende grene
Grønne, fint savtakkede blade
Enkle, hvide, duftende blomster i klaser midt i juni
Sol-halvskygge
Meget hårdfør, sund og robust 

Lokation : 4.1.5