Uldlusmariehønen Cryptolaemus - Mod uldlus - 100 stk - Nummer 1296

410,00 kr
Varenummer
n1296

OBS!

Alle nyttedyrs produkter (på nær Larvex og sneglenematoder) bestilt inden mandag kl 11, afsendes tirsdag i samme uge og ankommer til en nærliggende pakkeboks senere på ugen (typisk torsdag/fredag).

Skæringspunktet er derfor mandage kl 11, så er din ordre lagt derefter, kommer den ikke ud indenfor samme uge, men ugen efter. 

Vigtig information:

Nyttedyr kan ikke afhentes på Jespers Planteskole (med undtagelse af Larvex og sneglenematoder). De bliver sendt direkte fra en ekstern leverandør. De sendes med Bring til en nærliggende pakkeboks, og det er derfor ikke muligt selv at vælge hvilken pakkeboks der bliver leveret til. Du modtager en sms med sporing af pakken med mulighed for at tilkøbe hjemmelevering

Det er VIGTIGT at nyttedyrene afhentes samme dag.

Bemærk at den valgte levering ved checkout ikke har betydning for hvordan det leveres.

Hvis der bestilles øvrige produkter/planter sammen med nyttedyrene, vil disse blive leveret særskilt og muligvis til hjemmeadressen. 

Ordrer med tastefejl i telefonnummer, e-mail, adresse mm erstattes ikke. Tjek derfor en ekstra gang om dine oplysninger er korrekte.

Pakker som ikke afhentes senest 1 dag efter levering til pakkeboks erstattes ikke. 

Vi anbefaler at man henter PostNord app'en. Hvis pakken bliver leveret i en ubemandet pakkeboks, vil der på app'en vises en afhentningskode. 

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

Både den voksne og larverne af Uldlusmariehønen (Cryptolaemus) har en kost bestående af alle varianter af uldlus. Den voksne mariehøne måler omkring 4 mm i længden, mens larverne (som kan forveksles med uldlus) vokser sig betydeligt større. Æggene lægges mellem uldlusene og udklækkes efter cirka 8 dage.

Optimale forhold for Uldlusmariehønen inkluderer en temperatur på 20 ºC eller højere samt en relativ luftfugtighed på omkring 60 % eller mere. Hvis temperaturen er under 20 ºC, kan Guldøje-larver bruges til bekæmpelse. Hvis planterne er blevet behandlet med kemikalier, kan det skade mariehønene.

Brugsvejledning:

  1. Fjern låget fra emballagen, og placer mariehønerne i den inficerede plante. Alternativt kan mariehønerne spredes på planterne ved hjælp af en pensel.

  2. De voksne mariehøner er i stand til at flyve. Især i de første timer/dage efter udsætningen har mariehønerne en tendens til at flyve væk. Dette kan imidlertid forebygges ved at udsætte dem i mørke, da det begrænser deres flyveadfærd. Hvis man ønsker at sikre, at nytteinsekterne forbliver på planten, kan man indpakke planten i fint net (f.eks. akryl eller lignende).

Opbevaring: Mariehønerne bør bruges samme dag, som de modtages. Hvis dette ikke er muligt, kan de opbevares i mørke ved 15-20 ºC i op til 2 dage, inden de anvendes.

Lokation : 203