CombiClear 1000

899,00 kr
Varenummer
40248

Nem løsning til mindre vandarrangementer så som baljer, vintønder eller bassiner der har en vandmængde på ca 1000 L uden fisk og omkring de 500 L med få fisk. 
Combi clear 1000 kommer i en komplet enhed med filter, pumpe og UV-C lys. Indbygget stort skumfilter for mekanisk rensning.  

Medfølgende er forskellige fontænedyser som du selv kan udskifte og indstilles og få det fontæne udtryk du syntes passer til - er desuden også godt til at skabe bevægelse i vandoverfladen og øge ilttilførelsen til vandet.  

Max bassinstørrelse uden fisk: 1000 L vand
Max bassinstørrelse med få fisk: 500 L vand

VIGTIGT - Vinteropbevaring:
Filteret tages altid ind om vinteren. Inden opbevaring er det meget vigtigt at få det klargjort dertil. Selve filteret renses, returskylles og alle filtersvampene rengøres samt kvartsglasset. Eldelen tages op så evt. kondens kan komme ud og bliver helt tør. Delene stilles et tørt sted indtil opsætning igen i den efterfølgende sæson.

Bemærk: Vi anbefaler altid at man får udskiftet sin UV-C pære om foråret. Selvom pæren i princippet virker, bliver effekten fra selve UV-pære svækket efter en hel sæson og vil ikke fungere lige så optimalt fremadrettet. 

Obs. Produktbillede 2 er blot datablad på produktet. Her ses de reservedele der kan skaffes hjem.   


  • Selvom varen er ’på lager’ kan det være hos ekstern leverandør eller i begrænset mængde

LxBxH: 30*10*10 cm
Indbygget pumpe: 800 L/t
Indbygget uv-c: 9 W - køb ny Uv 9 W pære Her
Max trykhøjde: 1,4 m 
Diameter klokke dyse: 50 cm
Højde vulkan dyse: 50 cm
Volt: 230/50 hz
Garanti: 2 år (gælder ikke UV-lys og filtermateriale)

Lokation : 1.9.4