Vandingspakke - Pop-up sprinkler - 3 sprinklere

1.319,00 kr
Varenummer
Vandingspakke - Pop-up sprinkler

Vejen til den perfekte græsplæne, med denne vandingspakke vandes plænen optimalt og vandbesparende. Diskrete pop op-sprinklere, som er gemt under jorden, vander græsplænen jævnt og effektivt. Når de har vandet færdigt, forsvinder de ned i jorden igen.

Gardena pop-up sprinkleren T 200 fremragende egnet til vanding af plæner op til 200 m2. Rækkevidden kan justeres trinløst mellem 5 & 8 meter. Det område, der skal vandes, kan justeres trinløst og uden værktøj på sprinklerhovedet fra 25 - 360 grader. Arealer fra meget små områder til en fuld cirkel kan vandes. Hukommelsesfunktionen betyder, at sprinkleren automatisk returnerer til den forudindstillede sektor. Det gælder også, når sprinklerhovedet med vilje drejes. De fire dyser med forskellige strømningshastigheder kan let vælges til det individuelle vandingsområde og garanterer dermed fleksibel vanding. Det indbyggede snavsfilter muliggør uafbrudt funktion. Det pålidelige, sandbeskyttede og turbodrivhjul sikrer lang levetid. Ved installation af en aftapningsventil (2760) på rørledningen frostsikres sprinklersystemet. Forbindelse sluttes via et 1/2" hungevind.

Gardena aftapningsventilen er et element i Gardena sprinklersystemet, som forhindrer beskadigelse af det underjordisk installerede system som følge af frost. Dette sker gennem automatisk dræning, når systemet tages ud af drift. Ventilen åbnes, når vandtrykket er under ca. 0,2 bar i systemet. Aftapningsventiler bør installeres på det laveste punkt i vandingssystemet og for at garantere sikker aftapning i en pakke vasket groft grus. Den har et 3/4" geving.

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

Du modtager 3 sprinklere i denne pakke. 
Der kan monteres op til 3 sprinklere pr. streng

Når du modtager vandingspakken, så medfølger der en oversigt over hvordan delene skal samles. 

TILKØB: (skal bruges for at komme i mål med vandingssystemet)

Vandingscomputer:
Bruges til at styre vandingssystemet

Vandingskontrolsystem 6030

eller

Vandingskontrolsystem fuldautomatisk

Tilslutningsrør:
Tilslutningsrøret er det centrale vandrør til et Gardena vandingssystem. Kan installeres over eller under jorden. 

25 meter
50 meter

Vandings startpakke:

V2 vandings startpakke

eller

V3 vandings startpakke