Klokkebusk (Weigela 'Red Prince') 30 - 50 cm

89,95 kr

En genblomstrende busk med prangende farver. Lyder det som noget for dig? Så skal du have fingrene i denne fantastiske og iøjnefaldende klokkebusk med sortsnavnet 'Red Prince'. 'Klokkebusk' hedder planten, fordi den omkring maj-juli blomstrer med fine, klokkeformede blomster i en mørkerød farve - heraf 'Red Prince' - og i et utroligt stort antal, der gør denne busk uundværlig, hvis man er vild med de blomstrende planter. Senere kan busken dog også lejlighedsvis finde på at genblomstre blot med færre blomster - og netop det gør klokkebusken speciel. Under blomstringen i maj-juli dækkes hele busken nærmest af de røde blomsterfarver, og derfor ses de lancetformde, mørkegrønne blade ikke tydeligt - men de er der. Ud over at være ufatteligt prydende i haven, er blomsterne hos 'Red Prince' med deres nektarindhold og de imponerende farver også en sand fornøjelse for kolibirier, sommerfugle og bier, der tiltrækkes af busken.

Klokkebusken 'Red Prince' anses som en busk med lav vedligeholdelse. Det skyldes blandt andet, at den både er fuldt hårdfør, ikke kræver megen beskæring - og slet ikke ønsker megen beskæring - og så trives den både i fuld sol og halvskygge - men desto mere fuld sol, desto mere farverige og flotte blomster. Væksten hos 'Red Prince' er kompakt, middelhurtig og med en forholdsvis rund form, og så bliver busken omkring 1-2 meter høj og 1,2-1,5 meter bred.

Klokkebusken er velegnet både til haver, parker, i grupper, busketter, som blomstrende, uregelmæssig hæk eller til buskkanter.

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.
  • Køb 10 ens få 10% rabat
  • Køb 50 ens få 20% rabat
  • Køb 100 ens få 25% rabat
  • Køb 200 ens få 30% rabat
  • Køb 500 ens få 35% rabat
  • Mængderabatter gælder ikke på allerede nedsatte varer

Mellemhøj, løvfældende busk, som bliver 1-2 m høj og 1,2-1,5 m bred
Blomstrer i maj-juli måned
4-7 cm store mørkerøde blomster
Trives i sol/halvskygge
Vokser i almindelig næringsrig havejord
Middeltvoksende, opret og fuldt hårdfør busk til haver og parker

Salgshøjde: 30-50 cm
Pottestr. fra 3 L

Lokation : 4.1.6