Smaragdblad (Zamioculcas Zamiifolia)

199,95 kr

Kært barn har mange navne - denne stueplante, Zamioculcas Zamiifolia, kendes både under de danske navne smaragdblad og lykkebregne. Smaragdbladet kommer oprindeligt fra Afrika og er en stueplante med blanke, mørkegrønne og tætsiddende blade, der vokser på tætsiddende stængler med en opret vækstform. 

Udover at være en meget dekorativ stueplante, er smaragdbladet også populær i hjemmet, fordi den er én af de luftrensende planter med den bedste effekt - og derfor har den også positive virkninger for dit indeklima i boligen.

Men fordelene ved lykkebregnen stopper ikke her. Zamioculcas Zamiifolia er nemlig også en af de stueplanter, der har den bedste hårdførhed, og derudover har planten også en egenskab til at klare sig godt under de fleste vækstbetingelser. Det gør smaragdbladet utrolig nemt at passe. Faktisk kan det være mere skadeligt for planten at pleje den for meget end ikke at passe den, da overvanding er en af de oftest sete grunde til, at lykkebregnen dør. Det gør også denne plante velegnet, hvis du er begynder inden for stueplanter.

Smaragdbladet trives både lyst og på mørkere steder - stueplanten tåler bare ikke direkte sollys, og derfor skal den placeres væk herfra. Jorden skal gerne holdes fugtig, men den tåler alligevel en smule udtørring. I vækstsæsonen kan der tilføjes flydende gødning til vandet for at give planten den bedste vækst.

Med Zamioculcas Zamiifolia bringer du grønne farver og en hyggelig stemning og ren luft ind i hjemmet med en af de meget populære stueplanter.

Lerkrukke - Terracotta - 24 cm - med underskål
+ 158,00 kr
Lerkrukke - Mørk mocca - 24 cm - med underskål
+ 158,00 kr

  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

Type: Stueplante
Placering: Lyst uden direkte sol
Vanding: Hold jorden let fugtig (tåler at tørre let ud)

Salgshøjde inkl. potte: ca 70 cm
Pottens diameter: 17-18 cm
Vejledning til pottestørrelser KLIK HER