Hækkeklipper

Når hækken skal klippes, trimmes eller skæres ned, så er det vigtigt at have en kraftig og pålidelig hækkeklipper. En hækkeklipper skal kunne skære både de tynde grene og tykke grene, og samtidigt være let at manøvrere, så det også muligt at nå toppen af den høje hæk, uden at knække ryggen. Du kan finde hækkeklippere med både langt og kort sværd, alt efter dit behov.
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  16 varer

  pr. side
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  16 varer

  pr. side

  Batteridrevet hækkeklipper vs. Elektrisk hækkeklipper

  En batteridrevet hækkeklipper, er drevet af et batteri der kan aftages af hækkeklipperen, og lades op igen efter behov. De har typisk en klippetid på 60 minutter, hvilket gør, at du kan få klippet en masse inden næste opladning. En fuld opladning tager typisk 4 timer. 

  Den batteridrevne hækkeklipper er let at bruge, da den ikke har nogen ledning tilkoblet, og så har den et lavt støjniveau i forhold til en benzindreven hækkeklipper. 

  En elektrisk hækkeklipper, er drevet af elektricitet fra en strømforsyning. Den har ikke brug for at blive ladt op ligesom en batteridrevet hækkeklipper. Den har dog en ledning, men det ændrer ikke noget ved hvor let den er at bruge. Ligesom ovenstående, så har den et lavt støjniveau, så man skal ikke være bange for at vække hele nabolaget når man vil klippe hæk. 

  Kraftfuld hækkeklipper

  Hvis du er på udkig efter en kraftfuld hækkeklipper, der samtidig eldrevet, så har Gardena en masse varianter der lever op til dine behov. De er stærke nok til at skære igennem tynde grene, men kan også klare de grovere grene. 

  Gardena hækkeklippere er også udstyret med ergonomiske håndtag, der gør det lettere at bruge hækkeklipperen i længere tid af gangen. 

  EasyCut modellerne er mindre og stærke klippere, som er ideelle til mindre eller korte hække. 

  ComfortCut modellerne er den mellemstore variant, der passer perfekt til mellemstore hække, der har brug for lidt mere kraft.

  PowerCut modellerne er den største, kraftfuldeste og mest hårdføre variant, der passer til store hække der kan give god modstand. Den klarer let ærterne, og klipper gennem grene, tykke som tynde, med høj nøjagtighed. 

  Det er også muligt at få en græssaks eller en græstrimmer, der kan tage de små græsstrå som kan være svære at fjerne. 

  Professionelt brug 

  Vores hækkeklippere kan både bruges privat men også til professionelt brug. Det kraftfulde snit, stærke batteri og ergonomiske håndtag, egner sig godt til anlægsgartnere der har brug for en pålidelig hækkeklipper som skaber gode resultater for kunderne, og som giver en flot hæk som slutprodukt. Hækkeklippere med langt sværd og med kort sværd, egner sig til disse typer arbejde. De lange sværd tager alt det hårde arbejde, hvor der skal trimmes meget hæk på kort tid - og med det korte sværd kan man give det sidste præg på hækken. 


  Det er også muligt at få en hækkeklipper med teleskopskaft, der muliggør trimning af toppen på høje hække mens man står på jorden. Så man ikke behøver gå på kompromis med sikkerheden. 

  Ergonomisk håndtag giver længere arbejdstid

  Vores hækkeklippere er alle udstyret med ergonomisk håndtag, der gør det muligt at arbejde i lang tid, og i mere vanskelige arbejdspositioner. Det ergonomiske håndtag kombineret med det fleksible og vipbare hoved betyder, at du nemt kan komme rundt i svære vinkler, og skulpturere hækken efter smag og behov. 

  Vigtige aspekter når du skal vælge hækkeklipper

  Der er flere aspekter der spiller ind når du skal vælge den rette hækkeklipper. 

  • Hvor kraftfuld skal den være? Skal den kunne trimme små, mellemstore eller store hække, eller er du på udkig efter en der kan det hele. Skal den kunne trimme høje buske, skal man nok have en med et teleskopskaft. 
  • Batteridreven eller med ledning? Alt efter behov, skal man vurderer om man vil gå på kompromis med tid eller ledning. 
  • Hækkeklipperens sværd. Har du brug for et kort sværd, der ikke vejer så meget - eller et langt sværd der vejer lidt mere, men også klipper mere.

  Skal du have en ny hæk?

  Se også vores stærke udvalg af hæk og læplanter her