5/5
 a
Vestjyllands største blomster og havecenter

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

Sommerblomster

Sommerblomster

Jespers Planteskole - Sommerblomster

Hvis du leder efter kvalitetssommerblomster til lave priser, så er du det rigtige sted. Hos Jespers Planteskole har vi et kæmpe udvalg af sommerblomster, en stor del af dem kan du finde her på vores webshop, men vi har uden tvivl et større udvalg i selve butikken. Du kan bl.a. finde meget populære og klassiske sommerblomster som dahlia, margueritter, spanske margueritter, hortensia, petunia og tagetes eller nogle af de lidt mere specielle chokolade blomster, tvillinge blomster, diamond frost eller betulia.

Anvendelsesmuligheder

Sommerblomster er fantastisk flotte og kan virkelig sparke noget liv og farve i haven. Sommerblomster ser fantastisk ud i krukker, hvor de også er medvirkende til at skabe dyreliv i haven. Havens dyr som bier og sommerfugle er vilde med mange sommerblomster. En del sommerblomster kan faktisk også håndtere at blive placeret indenfor, det er dog ikke alle sorter, så hvis du er i tvivl så spørg endelig vores gartnere ude på Jespers Planteskole. Sommerblomster er fantastisk yndige indenfor i smukke vaser, men det ville jo være trist at placere nogle der ikke kan tåle af blive afskåret og som ikke kan håndtere indeklimaet.

Du kan også lav et helt bed af sommerblomster, hvor variationer i farver og blomstertyper hurtigt kan skabe et virkelig yndefuldt syn. Hvis du vil plante dine sommerblomster sammen med andre planter så overvej stedsegrønne planter som buksbom eller vedbed eller tidligt blomstrende stauder som blå anemoner, kobjælde, lungeurt, balkananemoner eller snepuder. Disse stauder blomstrer alle tidligt og er meget hårdføre.

Pas på nattefrosten

Sommerblomster er ikke glade for frost! Der findes enkelte sorter som er meget mere hårdføre end andre bl.a. stedmoderblomster, tagetes (fløjlsblomst) og hornvioler er blandt de mest sejlivede, som tåler lidt frost. Så hvis du vil plante tidligt i foråret er disse nemmest at få til at overleve. I Danmark sker det meget ofte at vi får dage med nattefrost ret sent inde i året, nogen gang helt indtil sidste i april. Så hvis du gerne vil være en af de første der sætter sommerblomster ud i foråret så er det vigtigt at du tager dem indefor, måske i garagen, de nætter hvor der er udsigt til nattefrost, for dem kommer der helt sikkert nogle af.