5/5
 a
Vestjyllands største blomster og havecenter

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

Hegn

Charmerende, skønne og praktiske er alt sammen ord, som man kan bruges til at beskrive højbede – kun fantasien sætter grænser, når det kommer til, hvilket materiale dine højbede skal være lavet af. Højbede kan være fremstillet af alt fra ældede sveller og gamle bjælker til de topmoderne modeller i stål og andre metaller. Læs mere om hegn og højbede nederst på siden. 

Søger du inspiration? KLIK HER

Hegn

Hegn er et af de mest anvendte remedier vi har i haven. Du kan for eksempel bruge hegn til at lave en flot afgræsning mellem din og nabogrunden. Du kan også bruge hegn som fysiske rumdelere i haven eller til at skabe læ på terrassen. 

Når det kommer til hegn er der rigtig mange muligheder; der er alt fra vores Skagen hegn, som er det helt almindelige hvide stakit, til Palæ hegn som giver et rustikt country udtryk. Rondo er også et af vores ynglings hegn grundet sin elegante former. Er du mere til det neutrale udseende og vil have et hegn, som blot skal virke som en baggrund, så er Atrium hegnet måske noget for dig.

Husk at har du spørgsmål eller noget du gerne vil have vejledning i, så er du mere end velkommen til at skrive eller ringe til os.