5/5
 a
Fast lav fragt Kun 89 kr*
 a
Vestjyllands største blomster og havecenter

Krukkeplanter

Se i menuen til venstre de 4 forskellige årstider og vælg ønsket årstid.

Planter der er velegnet til krukker

Krukkeplanter og krukkeblomster er en rigtig god løsning, hvis du ønsker at kunne flytte rundt på dine blomster. Hvis du er typen, der ønsker at flytte meget rundt på dine kummer, har vi også rullefødder/trolleys, som gør det nemt at flytte dine blomsterkummer fra A til B. 

På Jespers Planteskole har vi et stort udvalg af planter og blomster, både flerårige og etårige planter, som egner sig godt til krukker. Her kan du både finde opstammede buske, flotte formklippede planter og blomster i mange smukke farver, som vil pryde på enhver terrasse. Husk altid at der skal være dræn i dine krukker udenfor. Om vinteren kan det være en fordel at pakke krukkerne ind eller sætte dem ind et beskyttet sted, som f.eks. kunne være din carport.

Vi sælger alt hvad du behøver til dine kummer, ligefra krukkejord og leca til dekorationspinde, krukkespyd og andet der pynter flot i krukkerne. 

 

Grid  List 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Grid  List 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Det er altid hyggeligt med krukker på terrassen, og vi har mange muligheder til dig, når det kommer til at vælge nogle gode krukkerplanter. 

Vi har lavet 4 lister, en liste for hver årstid med 10 af de bedste krukkeplanter.

Klik på sorterne for at se vores udvalg. Enkelte sorter er kun sæsonvarer og linker derfor ikke.

Krukkeplanter foråret:

 

Krukkeplanter sommer:

 

Krukkeplanter efterår:

 

Krukkeplanter vinter: