Vandkander

For mange kan det virke afslappende og afstressende at vande planter i haven, derfor er det også vigtigt at have en god vandkande og hos os finder du vandkander i høj kvalitet til gode priser. Vi har et stort udvalg af vandkander i mange farver og forskellige størrelser. Vi har et bredt udvalg af både indendørs og udendørs vandkander i forskellige materialer og designs. Find din nye vandkande her på siden.
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  19 varer

  pr. side
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  19 varer

  pr. side

  Vandkander

  Med en vandkande bliver det let at vande alle planter i dit hjem og skabe et grønt hjem. Det kan være praktisk at have to vandkander, da en udendørs vandkande kan være besværlig at komme rundt med indenfor. Med en indendørs vandkande kan du lettere komme rundt og du skal gå færre gange efter vand, hvilket især er praktisk, hvis du har mange planter.

  En vandkande kan også være meget dekorativ og kan indgå i boligindretning. En indendørs vandkande i metal er altid et godt valg, da du her både kan få en smart og praktisk model, som også er rummelig. Flere af vores metal modeller kan nemlig indeholde helt op til 4,5 liter.

  Vi har også et stort udvalg af vandkander i plast, hvor du kan finde modeller, som har plads til 10 liter, samt tilhørende brusehoved. En vandkande i plast er et solidt og godt valg, hvor du kan vande mange planter på blot en opfyldning. De større vandkander egner sig derfor bedst til udendørs brug, hvor de mindre og mere dekorative vandkander er oplagte til indendørs brug.

  Vandkander til børn

  Mange børn synes også det er sjovt at hjælpe mor eller far med at vande planter, da de får mulighed for at lege med vand og være hjælpsomme. Vi har flere vandkander til børn, så i sammen kan hygge jer med at vande havens blomster og planter.

  Korrekt vanding

  Med en vandkande er det nemt at vande, men der er en hårfin balance mellem ikke at vande for meget eller for lidt. Du skal passe på ikke at vande dine planter for tit og det kan variere hvor ofte du skal bruge din vandkande. I starten må du prøve og mærke dig frem. Et godt råd herfra er at huske at mange planter gerne må tørre lidt ud inden vanding.