Vækst-ler 550 kg - Champost Bigbag

3.045,00 kr
Varenummer
210

Big Bag. Champost vækst-ler er ideel når du planter og omplanter. Du lægger et lag på ca. 5 cm i bunden af potten/krukken. Derudover blander du pottemulden med ca. 10% vækst-ler. Champost har udviklet vækst-ler specielt til planter, fordi den har en fremragene evne til at suge vand og afgive det efter planternes behov vækst-ler har en korn størrelse på 5-11 mm.

Vækst-ler kan anvendes til nyplantning, omplantning, stiklinger o.lign., krukker og potter, til orkideer, bonsai og lign. samt hydrokulturer.

Leveres 3-4 hverdage fra bestillingsdatoen. Vælg en ønsket leveringsdato, der leveres på hverdage, mandag- fredag ikke helligdage og weekender.
Vælger du en dato før de 3-4 hverdage, så vælger vi en dato for levering. 

Skal det bruges én bestemt dag, så vælg levering til dagen før, der kan ske meget under levering så leveringen kan blive skubbet en dag og i Højsæson kan det også være pga. travlhed. 

Levering ønskes
  
  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

Varenummer: 210

LEVERING: Bigbag varer fragtes sædvanligvis med ladbil og tilhørende palleløfter fra ekstern leverandør. Den vil blive leveret til kantsten/på fortov eller efter chaufførens vurdering. Det er ikke muligt for fragtmanden af løfte varer over hæk, busk, kantsten og lignende. For at kunne levere ned af en indkørsel, skal underlaget være kørefast (asfalt eller fliser) og der skal være 4 meters frihøjde og kørebredde. Ved levering til Sejrø, vil der kun være levering til færgen.

 

 

Lokation : 202