Fin Spagnum 6000 liter - Champost Bigbag

3.999,00 kr
Varenummer
12

Big Bag. Denne spagnum er af en meget lys kvalitet med en lav pH -værdi og en god struktur. Velegnet til jordforbedring, gør jorden løs og let at arbejde med. Jorden tilføres et lag på 5-10 cm som graves eller fræses ned. 

Ved plantning af en surbundsplante, beregnes 80-100 liter spagnum pr. plante. Laves der bede med 3-5 planter beregnes 1 balle á 300 l. Tip: Vær sikker på at spagnummen er grundigt opvandet inden brug (gælder for alt spagnum).

Størrelse: 0-20 mm, lys spagnum af god kvalitet. Ph 3,5 - 4,5

Købes i BigBag med ca. 6000 L

Ved påfyldning udgør volumen 5 kbm. Da produktet er luftfyldt og fugtigt, vil volumen efter påfyldning over tid, blive formindsket. 

Leveres 3-4 hverdage fra bestillingsdatoen. Vælg en ønsket leveringsdato, der leveres på hverdage, mandag- fredag ikke helligdage og weekender.
Vælger du en dato før de 3-4 hverdage, så vælger vi en dato for levering.

Skal det bruges én bestemt dag, så vælg levering til dagen før, der kan ske meget under levering så leveringen kan blive skubbet en dag og i Højsæson kan det også være pga. travlhed. 

Levering ønskes
  
  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

Varenummer: 12

LEVERING: Bigbag varer fragtes sædvanligvis med ladbil og tilhørende palleløfter fra ekstern leverandør. Den vil blive leveret til kantsten/på fortov eller efter chaufførens vurdering. Det er ikke muligt for fragtmanden af løfte varer over hæk, busk, kantsten og lignende. For at kunne levere ned af en indkørsel, skal underlaget være kørefast (asfalt eller fliser) og der skal være 4 meters frihøjde og kørebredde. Ved levering til Sejrø, vil der kun være levering til færgen.

Sådan regner du ud, hvor mange liter du skal bruge:

(længde i cm x brede i cm x højde i cm) / 1000 = antal liter du skal bruge   (her er der ikke taget højde for evt. dræn i bunden og planternes eksistenrende rodnet)

 

Lokation : 202