Harpet muld 900 liter - Champost Bigbag

1.335,00 kr
Varenummer
10 4961 Champost

Big Bag. Står man og mangler ekstra muld til sin have, så er Champost Harpet Muld særdeles velegnet, nemt og enkelt at arbejde med. Den løsner lerjord og modvirker jordtæthed. Den bevarer fugtigheden og stimulerer roddannelsen. Champost Harpet Muld er renset for sten, rødder og andre urenheder og kommer direkte fra den jyske hede.

Harpet muld benyttes bl.a. til etablering af nye haveanlæg. Et godt supplement til haven, der mangler god jord. Mulden øger jordens evne til at generere næring og væske til planterne. 

Købes i BigBag med 900 L.,

Leveres 3-4 hverdage fra bestillingsdatoen. Vælg en ønsket leveringsdato, der leveres på hverdage, mandag- fredag ikke helligdage og weekender.
Vælger du en dato før de 3-4 hverdage, så vælger vi en dato for levering.

Skal det bruges én bestemt dag, så vælg levering til dagen før, der kan ske meget under levering så leveringen kan blive skubbet en dag og i Højsæson kan det også være pga. travlhed. 

Levering ønskes
  
  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

Varenummer: 10

LEVERING: Bigbag varer fragtes sædvanligvis med ladbil og tilhørende palleløfter fra ekstern leverandør. Den vil blive leveret til kantsten/på fortov eller efter chaufførens vurdering. Det er ikke muligt for fragtmanden af løfte varer over hæk, busk, kantsten og lignende. For at kunne levere ned af en indkørsel, skal underlaget være kørefast (asfalt eller fliser) og der skal være 4 meters frihøjde og kørebredde.  Ved levering til Sejrø, vil der kun være levering til færgen. 

Sådan regner du ud, hvor mange liter du skal bruge:

(længde i cm x brede i cm x højde i cm) / 1000 = antal liter du skal bruge   (her er der ikke taget højde for evt. dræn i bunden og planternes eksistenrende rodnet)

 

Lokation : 202