Unikke Danske Vandsten

Disse unikke danske vandsten er forarbejdede sten, og der er ikke to sten der er ens. Ønsker du noget unikt til haven, kunne en unik vandsten fra Jespers Planteskole være en mulighed. Stenene er helt tilbage fra istiden og er alle fundet rundt omkring i det danske landskab. Stenene er flere millioner år gamle og har alle hver især deres helt egen historie med sig. Få lidt historie ind i din have og dine børn eller børnebørn vil helt sikkert synes, at det er spændende at høre dig fortælle om istiden og at stenen er flere millioner år gammel. Det danske landskab er formet af nogle kæmpe store gletsjere, der er dannet i den skandinaviske fjeldkæde. Stenene er herfra gledet ned over det sydlige Skandinavien. Isens fremfærd og smeltevand har senere hen afrundet stenene. Flere af disse sten er så markante, at det er muligt, at lokalisere hvor henne de er dannet.
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  32 varer

  pr. side
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  32 varer

  pr. side

  Skab en hyggelig atmosfære i haven med rindende vand fra flotte dekorative vandsten. Disse vandsten er forarbejdede og har alle hver især deres eget udtryk. 

  Er du helt vild med vores unikke danske vandsten? Så tag et kig i vores store udvalg af vores andre vandsten i granit for at finde mere inspiration til havens hyggelige atmosfære. Ønsker du blot mere af det fantastiske og resistente granit i haven, så kan du tage et kig i vores store udvalg af granit artikler lige her.