Hængepotter

Hængepotter skaber en flot kontrast og giver en hyggelig stemning lige meget hvor de bliver brugt, om det er på terrassen, på altanen eller i haven. Flere og flere benytter også hængepotter i boligindretningen, hvilket også skaber hygge og liv i hjemmet. Her finder du et bredt udvalg i hængepotter til blomster og planter.
Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Varer 1-36 af 47

Side
pr. side
Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Varer 1-36 af 47

Side
pr. side

Hængepotter er utroligt populære, og dette er ikke underligt, da de skaber flot kontrast grundet deres evne til at få planterne op i højden. 

Det smukke ved hængekrukkerne er deres evne til at virke utroligt afslappende, og skabe en hyggelig stemning, der virker beroligende på alle omkring dem. 

På en flot sommeraften på altanen eller terrassen er disse hængekrukker fabelagtige, da de skaber en hyggelig og nærmest eventyrlig stemning. 

 

Disse hængepotter kan inddeles i to kategorier - hængeampler og vægampler. Hængeamplerne hænges i loftet eller på et andet sted hvor de flot og sikkert kan placeres. Hængeampler virker utroligt beroligende, da de hænger, og måske en gang imellem bliver fanget af vinden, der får dem til at sveje. Væglamperne placeres et sted på en væg, hvor fordelen er, at du nemt og hurtigt kan placere planter på områder hvor der føles tomt eller mangler indretning. Med væglamperne er det også muligt at skabe en oase af planter, der omringer dig, og på denne måde giver det en utroligt beroligende og hyggelig stemning eller lade planterne være i fokus, og give en illusion af, at de “svæver”. 

 

Farve sammenspil, koordinering og stil er heller ikke helt ligegyldigt, når det kommer til hængepotter. For nogle er hængepotterne en mulighed for at sætte kulør i haven, mens det for andre er en mulighed for at skabe dæmpede og mere afslappende farver. Hængepotterne er altså utroligt fleksible, og kan passe ind i enhver stilart alt efter hvad der ønskes. 

 

Hængepotterne fås i mange forskellige farver og stilarter, så der er ingen undskyldning for ikke at anskaffe sig et hyggeligt, stilfuldt, farverigt eller beroligende indspark til altanen, terrassen eller haven. Skynd dig at køb en hængepotte, så du byder hyggen og den eventyrlige stemning velkommen i hjemmet.