Gyngestativ

Leder du efter nyt legetøj til ungerne, hvor de kan give den gas og få bevæget sig en masse? Så er et gyngestativ det ultimative redskab. Et gyngestativ er traditionelt set et must på legepladser, både offentlige og private, og med god grund. Et gyngestativ skaber minder, og garanterer mange timers sjov og underholdning. Tag et kig i vores fine udvalg af gyngestativer nedenunder.
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  7 varer

  pr. side
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  7 varer

  pr. side

  Forskellige gynger

  Vil du gerne skabe et sjovt og aktivt miljø derhjemme, så er et gyngestativ vejen. Der er flere muligheder når du skal vælge det rigtige gyngestativ til hjemmet. Her på siden fører vi 2 varianter af gyngestativer

  Almindelig eller klassisk gynge:

  Denne gynge type kender de fleste, yngre som ældre. Det er typisk den form for gynge man finder på diverse legepladser rundt omkring i verden, både private og offentlige. Den er nemt at benytte af alle, den fylder ikke særligt meget, og så er den typisk billigere end flere af de andre varianter. Det er også muligt at få 2 gyngesæder i to forskellige farver, så børnene kan få et sæde alt efter deres ønske. 

  Redegynge: 

  Er en meget populær gynge type, da det er muligt at sidde flere på gyngen samtidigt. Der er god grund til, at denne gynge er blevet så populær som den er. Ikke nok med at man kan sidde flere i gyngen på samme tid, så kan man også lægge sig ned og sprede sig ud, samtidigt med at gyngen svinger højt. Det er også muligt at stå op i gyngen, ved at rejse sig op på siden af gyngen, og bruge benenes momentum til at skabe svingkraft - denne form er dog nemmest med en person på hver side af gyngen. 

  Dyk ned i vores sortiment af gyngestativer i høj kvalitet, eller se hvad vi ellers har inden for leg

  Mange timers sjov for hele familien

  Kan du huske som lille da man svingede sig i gyngestativet med vinden i håret, og man troede man kunne svinge sig helt op til himlen? Det er dén følelse som er værd at give videre til dine børn, som vil få de samme minder som du har. Så kig i sortimentet og find det rette gyngestativ til dine behov.

  Leg til alle aldre

  Det er alle aldre der kan deltage i den sjove aktivitet som er gyngning. Endda den ældre generation kan deltage i glæderne, så længe det er muligt at holde godt fast i snorene. 

  Skab din egen legeplads derhjemme

  Med et gyngestativ er det muligt at skabe sin helt egen legeplads i de trygge rammer i hjemmet. Man kan sidde og kigge ud på ungerne, mens de hygger sig gevaldigt ved udendørs leg. 

  Jungle Gym

  En Jungle Gym er et legetårn med rutsjebane og tilhørende gyngestativ i forlængelse med legetårnet. Dette giver børnene fri mulighed for at lave forskellige aktiviteter der giver mange timers sjov. Der er uendelig mange muligheder på sådan et legetårn. Tag et kig i vores flotte udvalg af legetårne

  Hvor skal jeg stille gyngestativet?

  Der er flere faktorer der spiller ind i beslutningen omkring hvor gyngestativet skal stå. Først og fremmest skal det stå på et jævnt og stabilt underlag, så der ikke er risiko for at stativet tilter eller vælter. 

  Herudover skal man vælge et sted hvor der er et underlag som ikke skader, hvis man er så uheldig at vælte af gyngen - her er græs det oplagte valg. Man kan dog også vælge at fylde området med sand eller andet blødt, så man får en sikker og blød landing.

  Ønsker du at investere i et gyngestativ til haven? Tag et kig i vores fine udvalg af tilbehør til gyngestativer, hvor du blandt andet kan vælge mellem forskellige former for gynger og farver!