Blomsterkasser

Det har været et hit i årtier at dyrke alt fra etårige blomster til grønsager og stauder i blomsterkasser og forståeligt nok! Det ser ikke bare skønt ud, men giver også mulighed for at plante i forskellige niveauer. Blomster kasser fås i dag i næsten alle størrelser, så der er noget til alles behov – der er endda kasser til slyngende planter, så du ikke behøver at tænke på espalie til dem. Læs mere om blomsterkasser nederst på siden.
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  32 varer

  pr. side
  1. Classic Blomsterkasse m/stålgavle - 83 cm - Ubehandlet
   Normalpris 1.199,00 kr Specialpris 1.079,10 kr
  2. Blomsterkasse Med Espalier - 88x48x105 cm - sort
   Normalpris 1.449,00 kr Specialpris 1.304,10 kr
  3. Blomsterkasse Med Espalier - 88x48x124 cm - sort
   Normalpris 1.849,00 kr Specialpris 1.664,10 kr
  4. Blomsterkasse på ben med espalier - sort
   Normalpris 1.449,00 kr Specialpris 1.304,10 kr
  5. Classic Blomsterkasse m - stålgavle - 46 cm - Ubehandlet
   Normalpris 999,00 kr Specialpris 899,10 kr
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  32 varer

  pr. side

  Blomsterkasser

  Vi anbefaler tit stauder med et mix af sommerblomster (etårige blomster) til dine blomsterkasser – på den måde har du både glæde af de flerårige planter, som kommer igen og igen, og sjov med at plante lidt blomster selv hvert år.

  Derudover bliver det noget af et blomsterflor du får i dine kasser. Da de fleste sommerblomster, som navnet afslører, blomstrer om sommeren, er det en rigtig god ide at vælge nogle stauder, som også blomster om foråret og efteråret, så du får skønne blomster næsten hele året.

  Vores blomsterkasser er på hjul – hvilket gør det rigtig nemt for dig at transportere rundt på terrassen og ind om vinteren. Ydermere gør det livet for en dræbersnegl ekstra svært, da der i princippet kun er hjulene, de kan klatre op ad i modsætning til kasser, som står direkte på jorden.  

  Brug gerne krukke jord eller terrasse jord – planterne vil takke dig for det. Der er desuden nogle planter, som vi i særdeleshed anbefaler til blomsterkasser; eksempelvis lupin, lavendel, fingerbøl, astilbe, høstanemoner, hosta, akeleje, prydgræsser, timian og salvie.

  Vi forhandler blomsterkasser fra Plus i mærket Cubic og lidt som navnet angiver minder det om tetris byggekasser, hvor du kan designe din helt egen kasse, passende til dit formål. Cubic kasserne kan anvendes på flere måder; eksempelvis som plantebord, udendørs barbord, til opbevaring af diverse ting osv. Du kan få løse hylder og låger, så du kan designe din helt egen kasse.

  Hvis du har problemer med at finde ud af hvilken plantekasse, som passer til lige netop dig, er du meget velkommen til at komme ud forbi eller skrive til os, så finder vi ud af det sammen.