Fliser

Hvis du overvejer at opgradere din terrasse eller haven, så er fliser en fantastisk mulighed for at give et nyt og friskt pust til dit udendørsområde. Med et stort udvalg af fliser, der passer til forskellige stilarter og behov, kan du skabe en unik og personlig udendørs oase. Fra enkle og klassiske designs til mere moderne og farverige alternativer, vil fliser til udendørs brug få dit hjem til at stråle og give dig en følelse af stolthed hver gang du går udenfor. Læs videre for at finde ud af mere om, hvordan fliser kan forbedre dit udendørsområde.
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  12 varer

  pr. side
  Sorter stigende
  Vis som Tabel Liste

  12 varer

  pr. side

  Fliser er holdbare og nemme at vedligeholde, og de kan modstå tung trafik og slid. Vi har et udvalg af slidstærke fliser med et harmonisk og stilfuldt udseende, som passer perfekt til et hvert udendørsområde.

  Sandsten

  Vores udvalg af fliser består hovedsageligt af sandsten, som er en fantastisk flise, der først og fremmest er utroligt holdbar og kan modstå vejrets påvirkninger og slid i årtier. Den har også en naturlig skridsikkert overflade, som netop gør den ideel til belægninger og trin. Sandsten er også meget nem at vedligeholde og kræver kun minimal rengøring. Derudover har den en smuk og naturlig farve og tekstur, som kan bidrage til at skabe en naturlig og harmonisk atmosfære i ethvert rum eller udendørs område.

  Vores udvalg af sandsten er bredt, og dermed kommer fliserne også i flere forskellige farver, som gør, at du kan finde den flise der passer bedst til dig og dine behov. Stenene har forskellige størrelser og farvenuancer, og giver derfor et helt unikt udtryk til dit udendørsområde. Det fantastiske ved sandstenene er, at de kan kombineres med andre materialer f.eks. beton, granit og skifer, kun fantasien sætter grænser!

  Sandstenene er testet i en dansk kvalitetstest, hos teknologisk institut for saltpåvirkning og frost/tø. De har bestået alle tests og er derfor et solidt og holdbart alternativ. Hvis stenene er blevet snavset over vinteren kan de også tåle en omgang med højtryksrenseren.

  Det smukke mix af sandstensfliser i forskellige størrelser lægges efter en fast tegning som du finder her.