Plænedress 900 Liter - Champost Bigbag

1.690,00 kr
Varenummer
9980

God højbedsmuld eller plænedress fra Champost. Jorden er af høj kvalitet og 100 % organisk. Jorden indeholder finsorteret harpet muld, sand, organisk gødning og jordforbedring, som består af komposteret og pasteuriseret hestemøg.

Leveres 3-4 hverdage fra bestillingsdatoen. Vælg en ønsket leveringsdato, der leveres på hverdage, mandag- fredag ikke helligdage og weekender.
Vælger du en dato før de 3-4 hverdage, så vælger vi en dato for levering.

Skal det bruges én bestemt dag, så vælg levering til dagen før, der kan ske meget under levering så leveringen kan blive skubbet en dag og i Højsæson kan det også være pga. travlhed. 

Levering ønskes
  
  • Vær opmærksom på at det ikke er alle varer, der er på lager i vores fysiske butik.

LEVERING: Bigbag varer fragtes sædvanligvis med ladbil og tilhørende palleløfter fra ekstern leverandør. Den vil blive leveret til kantsten/på fortov eller efter chaufførens vurdering. Det er ikke muligt for fragtmanden af løfte varer over hæk, busk, kantsten og lignende. For at kunne levere ned af en indkørsel, skal underlaget være kørefast (asfalt eller fliser) og der skal være 4 meters frihøjde og kørebredde.Ved levering til Sejrø, vil der kun være levering til færgen. 

Varenummer: 9980
Højbedsjord
Velegnet til: Grøntsager, krydderurter og blomster
100 % organisk gødet
God til at holde på fugten

Indeholder: 900 liter

Sådan regner du ud, hvor mange liter du skal bruge:

(længde i cm x brede i cm x højde i cm) / 1000 = antal liter du skal bruge   (her er der ikke taget højde for evt. dræn i bunden og planternes eksistenrende rodnet)

 

Lokation : 202